Atilla bu halde

Güncelleme Tarihi:

Atilla bu halde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2013 00:00

Almanya’da Norderney Adası’na tatile gelen bir futbol takımı oyuncuları sokakta dehşet saçtı. 16 yaşındaki Atilla’yı feci şekilde döven grup, daha sonra Yunan bir gence saldırdı. Atilla komada, futbolcular serbest.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Kuzey Denizi’ndeki tatil adası Norderney’de, bir futbol takımı oyuncuları tarafından öldüresiye dövülerek komalık edilen 16 yaşındaki Atilla D.’nin babası, saldırganların tespit edilememesine isyan etti. Zafer D., 31 Mayıs’ta saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda olan oğlunun hayati tehlikeyi atlatmadığını söyledi. Acılı baba, yaşananları şöyle anlattı:

FUTBOLCULAR SALDIRDI

“Oğlum akşam kent merkezinde bir arkadaşının yaşgünü kutlamasına gitmek için diğer arkadaşlarını beklerken, adaya tatil için Kuzey Ren Vestfalya’nın Schwerte kentinden gelen futbol takımının oyuncularının saldırısına uğramış. Arkadaşlarının verdiği bilgiye göre alkollü olan futbolculardan biri elindeki bira şişesini Atilla’nın üzerine atmış. Elinden ameliyat geçirdiği için kolu bileğine kadar alçıda olan Atilla ‘Ne yaptığını sanıyorsun?’ der demez, grup oğluma saldırarak dövmeye başlamış. Yere düştükten sonra da kafasına vurmuşlar.”

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea5acdf018fbb8f87a828f

KİMSE YARDIM ETMEMİŞ

“Araya giren arkadaşları da hırpalanmış. Etrafta onlarca kişi olmasına rağmen kimse müdahale etmemiş. Oğlumun iki arkadaşı dışında kimse de şahit olmadı. Halbuki saldırın olduğu yer kent merkezinde ve o an meydanda çok sayıda insan varmış.” İnsanların yardım etmemesine anlam veremediğini söyleyen Zafer D., “Rüzgâr nedeniyle helikopter havalanamadığı için oğlum ambulans botla Norddeich’a oradan da Oldenburg’a götürüldü. Ağır darbeler nedeniyle kafasında oluşan basıncı düşürmek için kafatasını kestiler. Şimdi komada. Tek talebimiz suçluların bulunup cezalarını çekmeleri” dedi.

Hepsi serbest

OĞLUNUN arkadaşlarının verdiği bilgi doğrultusunda futbol takımının tespit edildiğini ve oyunculardan 5 kişinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını söyleyen Zafer D., “Acaba dövenler Türk olsaydı, yine böyle davranılır mıydı? Avukat tuttuk. Israrlı davranmamız neticesinde polis görgü tanıklarının arandığını belirten bir bülten yayınladı” diye konuştu.

Haberin Devamı

YARIM SAAT SONRA YUNAN

Norderney’ın bağlı olduğunu Aurich kasabası emniyet basın sözcüsü Sabine Kahmann ise, olaydan yarım saat sonra aynı bölgede bu kez bir Yunan kökenli gencin dövüldüğünü belirterek, iki saldırıyı da aynı gençlerin yaptığı ihtimali üzerinde durduklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!