PADİŞAHLAR TAKSİM'DE

Güncelleme Tarihi:

PADİŞAHLAR TAKSİMDE
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 07:00

Ekranların ve beyazperdenin üç ünlü “padişahı” önceki gün Gezi Parkı eylemlerine destek için Taksim’deydi.

Haberin Devamı

Başından beri sokakta      

* “Harem”de Basurlular’ın sultanı Küçük Esat’ı canlandıran Levent Üzümcü, olayların ilk gününden beri protestoculara destek vermeye devam ediyor. Ünlü oyuncu önceki gün de yine Taksim’deydi.

Fatih'in tercihi  

* “Fetih 1453”te Fatih Sultan Mehmet’i canlandıran Devrim Evin de eylemcilerin yanında yer aldı. Evin, Fetih kutlamaları için aldığı daveti “Beni 20 Mayıs Fetih etkinliklerine baş konuk olarak davet eden İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı, sizinle değilim. Fetih günü ‘Gezi Parkı için Taksim’e” diyerek geri çevirmişti.

Maskeli Sultan Süleyman

* “Muhteşem Yüzyıl”ın Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç de günlerini Taksim’de geçirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, önceki gün rol arkadaşlarıyla birlikte, yüzünde maskesiyle Gezi Parkı’ndaydı.    

Haberin Devamı


Mısır’da haber oldu

Ergenç’in eylemlere katılması, “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin çok izlendiği Arap ülkelerinde büyük yankı uyandırdı.

Halit Ergenç’in Gezi Parkı eylemlerinde çekilen fotoğrafları, Arap basınında geniş yer buldu. Haber, birçok gazete ve dergide “Sultan, Erdoğan’a isyan etti” başlığıyla verildi. Mısır’ın önde gelen online yayın organlarından Elbashayer.com ise “Yıldızlar Türk sultanına boyun eğmiyor” başlıklı haberinde, Ergenç ile eşi Bergüzar Korel’in dışında, Arap aleminde popüler dizilerde rol alan, aralarında Kıvanç Tatlıtuğ ile Hazal Kaya’nın da bulunduğu çok sayıda ünlünün eyleme destek verdiğini yazdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!