Yeni başlayanlar için trip sözlüğü

Erkeklerin kadınlarla ilgili en fazla dert yandığı konu, trip!

Haberin Devamı

Karşı tarafın anlayamayacağı şekilde bir cümle kurulur, ondan alt metinde yazan şeyi fark etmesi istenir. Bazen karşı taraf taş kafa çıkar, bizim için bir şey yapacağı yoktur, biz de trip atarız. Oysa tek istediğimiz şunlardır...

“Kim kimsiniz?”
Oturup Ahmet, Mehmet, işyerinden Hüseyin diye saymanızı istemiyoruz aslında... Bize gerekli olan bilgi sadece ortamda kız var mı? Varsa adı nedir? Yanınızda ne arıyor? Samimiyet dereceniz nedir? Yan tarafında mı yoksa biraz uzağında mı oturuyor? Nereli, kaç yaşında? Anne kızlık soyadı nedir? Bu kadar bilgiyi sen nereden biliyorsun? Al işte!

“Sen eğlenmene bak, ben yatıyorum zaten.”
On dakika içinde yanıma geldin, geldin! Gelemediğin noktada bütün gece mesajlarla seni taciz edeceğim! Arkadaşlarının arkamdan manyak demeyeceğini bilsem, kalkıp gelirdim oraya ama dua et terbiyeme...

Haberin Devamı

“Yani, şimdi ne diyeyim ben sana?”
Sinirimden üzerimdeki tişörtü yedim, umuyorum yeterli bir açıklama yapabilirsin bana. Kulaklarımdan dumanlar çıkıyor! HEMEN BENİ SAKİNLEŞTİRECEK AÇIKLAMANI YAP!

“Biz ne yapıyoruz, nereye kadar böyle devam edecek?”
Ne zaman evleneceğiz? Artık şu ağzından ilişkimizin ciddiye gittiğine dair bir cümle çıksın be adam! Benden önceki çubuk kraker tipli kızla anneni ikinci haftadan tanıştırmışsın. Benim neyim eksik, ben de istiyorum!

“Konuşacak bi durum yok!”
Aynı evin içindeysek kendimi odaya kilitleyip, kapının önünde bana yalvarmanı bekleyeceğim. Yok bunu telefonla söylüyorsam beni geri ara. Hatta telefonunu açmasam bile ara, sürekli mesaj yolla.

“Sen kafana göre bir yer bul işte”
Şu ana kadar ben ne söyledim de yaptın? Yine senin bulduğun, senin seçtiğin, o iğrenç arkadaşlarının tavsiye ettiği mekânlara gideceğiz. Ben bir gram eğlenmeyeceğim, baştan suratımı asayım da sonra ‘ne oldu’ diye başımın etini yeme!

“Neyse ya, boş ver”
Tam bir buçuk saat sürecek bir kavgaya hazırlanıyorum. Geçmişte yaşadıklarımızı tek tek hatırlamaya çalışıyorum ki sıkıştığım noktalarda sana karşı kullanabileyim. Şu an ayağıma kapanıp özürler dilesen de bu kavgadan kaçışın yok. Çok ağlayacağım, seni sürekli suçlayacağım peçeteyi şimdiden hazırla...

Haberin Devamı

“Kızdın mı?”
O kadar yokmuşum gibi davranıyorsun, o kadar varlığımın bir anlamı yok gibi geliyor ki, ne olur kız, beni umursa artık. Evindeki televizyon sehpan, koltuğun gibi hissediyorum kendimi. Ne olur, beni biraz gör!

“Telefonla bir kere bile arayacak vaktin olmadı yani?”
Kim o işyerinizdeki kız? Tuvalete giderken arıyordun adam, ne oldu da şimdi meşgul oldun? Alt tarafı bir firmanın bıdıbıdısını yapan dandik bir elemansın. En fazla ne işin olabilir, benden önemli senin neyin olabilir. Allah o kızın da senin de belasını versin!

Yazarın Tüm Yazıları