Kazada kopan kol 5 saat sonra bulunup dikildi

Güncelleme Tarihi:

Kazada kopan kol 5 saat sonra bulunup dikildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 16:32

ESKİŞEHİR’de refüje çarpan otomobilde sürücü 22 yaşındaki Akay Küçükusta ile aynı yaştaki arkadaşı İhsan Durmuş yaralandı. Sürücü Akay Küçükusta’nın kopan kolu polis ve itfaiye ekiplerinin aramalarına rağmen araçta bulunamadı. Kol, yaklaşık 5 saat sonra vatandaşlar tarafından kaza yerinin yanındaki tarlada bulundu. Ambulansla bir kutu içerisinde hastaneye götürülen kol, ameliyatla yerine dikildi.

Haberin Devamı

Kaza sabah saat 06.30 sıralarında Çevre Yolu Alpu kavşağında meydana geldi. Ankara’dan Bursa’ya gittiği belirtilen Akay Küçükusta yönetimindeki otomobil, araç alt geçiş girişinde kontrolden çıkıp refüje çarptı. Takla atarak devrilen otomobilde ağır yaralanan ve sağ kolunun dirseğinin aşağısından koptuğu belirtilen sürücü Akay Küçükusta ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne, yanında oturan arkadaşı İhsan Durmuş da Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KOL OTOMOBİLDE BULUNAMADI

Otomobil sürücüsü Akay Küçükusta’nın kopan kolunun bulunması için polis ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri seferber oldu. İtfaiye ekipleri kaza yapan aracın kapılarını ve koltuklarını kesip içerisinde kopan kolu aradı. Yaklaşık 2 saat süren aramada kopan kol bulunamayınca, otomobil çekiciyle kaza yerinden kaldırıldı. Otomobilden yere saçılan çok sayıda 1 dolarlık banknot fotokopileri, cam kırıkları ve araç parçaları temizlik işçileri tarafından kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

TARLADA KOL OLDUĞU İHBARI GELDİ

Ekiplerin olay yerinden ayrılmasının ardından saat 11.30 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayan vatandaşlar kaza yeri yakınındaki boş tarlada kopan kol bulduklarını bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Polisler kolu bir poşet içerisine koydu. Bir marketten temin ettikleri buzu da kolun yanına koyan ekipler, gelen 112 ambulansındaki görevlilere kolu teslim etti.

Sağlık ekibi de kopan kolun olduğu poşeti bir karton kutuya koyup ESOGÜ Hastanesi’ne götürdü. Kolun plastik cerrahisi uzmanı doktorlar tarafından ameliyatla yerine dikildiği belirtildi.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!