Haftanın suyunu çıkardık!

Güncelleme Tarihi:

Haftanın suyunu çıkardık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2013 00:00

Tüm bu yasaklar üç şişe bira için mi? Memleketin en meşhur zenci bebeğini nasıl bir gelecek bekliyor? Bir gündem değiştirme unsuru olarak Bülent Ersoy kostümleri ve Reyhanlı’nın asıl yüzü...

Haberin Devamı

Türkiye için zula vakti

‘Gençleri alkolden uzak tutmak’ kisvesi altında “Arkadaşım içmeyin işte, bizim olayımız bu” modeline dönen alkol yasakları bu haftanın ve önümüzdeki haftanın en çok konuşulan konusu olacak. Tabii arada Reyhanlı haberleri kaynıyor gidiyor. Bu arada Türkiye’de bir yılda kişi başına ortalama 1.5 litre içki içiliyormuş. Yani yılda üç şişe bira içilen ülkede alkolün yasak olması zaten gerekliydi. O sayıyı iyice düşürelim de ölmeyelim.

Reyhanlı özetler

Reyhanlı’da her şey kendi kendine olmuş. Zaten patlamaları organize edenler anında yakalanarak ellerine uf yapıldı. Son günlerde çıkan alkol yasağı haberleri sayesinde de Reyhanlı haberlerinin üzerine son parça toprak da atılmış oldu. Zaten 40-50 kişilik hayat kaybı butik olmayan bir ülke için gayet normal. Bizde vatandaş hayatı toptan fiyatına perakende satılıyor. Hem de satışı yapan yerler gece 22.00-06.00 arası bile ardına kadar açık.

Haberin Devamı

Helal-haram üzeri az bakan

Biliyorsunuz modern ekonomilerde işler artık helal haram mantığı üzerine yürümekte. Ekonomi Bakanı Çağlayan’ın “Evet gecikmemin sebebi THY’dir. Hakkımı helal etmiyorum. Çünkü ben gittiğim her yerde THY’yi dünyanın her yerinde güzel bir şekilde tanıtmaya çalışıyorum. Başbakan ve biz bakanlar gittiğimiz her yerde tanıtıyoruz ve iftihar ediyoruz. Ama şimdi beni buraya geç getirdiği için sinir katsayımı ve kolesterolümü yükselttiği için geçmiş hiçbir hakkımı helal etmiyorum” sözleri, bir markanın bakanın kolestrolüyle bir bebeğin oyuncağıyla oynar gibi oynadığını göstermekte. Yazıktır.

Nez’in Amy Winehouse yorumu

Bu haftanın son bombası Youtube’da patladı. Nez’in Amy Winehouse’un  ‘You Know I’m No Good / Biliyorsun sigara bana yaramıyor’ cover’ı (getir.net/ckil) şu sıralar altına en çok yorum yazılan videolardan. Amy’nin ciğerleri kan ağlayarak okuduğu parçayı Nez, gerdan kıvırarak, şen şakrak bir şekilde güle eğlene söylemiş. Tabii cover demek sadece orijinal parçayı başka enstrümanlarla çalmak değil, olayın ruhunu da korumak. Nez biraz daha çalışsaydı Amy Winehouse’u da diriltirdi aslında. İyi bir çalışma.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy’un saçları

Eğer gündem değiştirmek istiyorsanız Bülent Ersoy’u açın. Ersoy’un son kostümü en az 20-30 kişinin hayatını kaybetmesi durumunda bile gündemi değiştirecek özellikte. Benim için sahne şovunda bir Marilyn Manson bir de Bülent Ersoy… İkisini de çok seviyorum.

Zenci bebek

Sosyetenin zenci bebek skandalından sonra gözler nereye çevrildi kimse bilmiyor. Herkes zenci bebeğin annesinin kimiliğini öğrenmeye çalışırken kimse bebeği düşünmüyor. Sevgisiz büyürse o zaman kötü. Hem zengin hem şımarık hem de sinirli büyür o bebek. Büyüdüğü zaman da bir Tv programı yapar, 2020’lerin yeni Acun’u bile olur o hırsla vallaha.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!