Galericiler temkinli

Güncelleme Tarihi:

Galericiler temkinli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 00:00

Ankara‘da şehir merkezinden taşınması istenen oto galericiler, Akyurt’ta temeli atılan Otonomi projesine temkinli yaklaşıyor.

Haberin Devamı

Esenboğa Havaalanı yolunda projelendirilen, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomobil teşhir alanı olması planlanan proje için konuşan galericiler, çalışmayla ilgili temkinli konuştu.
Özellikle Bahçelievler ve Emek bölgesinde faaliyet gösteren ve Ankara Hürriyet’e konuşan galericiler, sıkıntılarını şu şekilde dile getirdi:

ÇOK FAZLA BASKI YEDİK

“Belediye uzun süre bize ruhsat vermedi. Bir çok kanaldan baskı yedik. Taşınmamız için bir çok genelge yayınladı. Bunun üzerine bir sürü arkadaşımız bu sektörden uzaklaştı. Yeni yapılan yerin çok uzak olduğunu düşünüyoruz. Mesafe açısından yaklaşınca müşterinin oraya gelmeyeceğini gelse bile zaman alacağını düşünüyoruz.

OLUMSUZLUĞA SEVK ETTİLER

Geçtiğimiz süreç içinde çektiğimiz sıkıntılar bizi olumsuz düşüncelere sevk ediyor. Şimdi örneğin orası yeni bir işletme mantığıyla kuruldu. Burada evine ekmek götüren küçük küçük galeriler var. Orası bu işletmeler açısından mezar mı olacak bilmiyoruz. 3-5 tane büyük galeri orasının ekmeğini yiyebilir. Küçükler büyüğe yem olmamamalı.

Haberin Devamı

ÖN YARGI OLUŞTU

Biz devletin gücünün farkındaydık. Bizi oraya götüreceklerdi. Aslında geniş geniş dükkanlarda arabalarımızı teşhir etmek, insanlarla ferah ortamlarda pazarlık yapmayı, iyi bir şekilde hizmet sunmayı biz daha çok isteyen taraftık. Ancak zaman içinde çok yıpratıldık. Haksız uygulamalar yapıldı. Bunun ardından insanda ister istemez bir ön yargı oluşuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!