Kahramanmaraş'ta otomobil devrildi: 1 ölü 6 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kahramanmaraşta otomobil devrildi: 1 ölü 6 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2013 10:11

KAHRAMANMARAŞ’ta, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, köprüden 5 metrelik dereye uçtu. Kazada 3 yaşındaki Mikail Buluntu yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, gece geç saatlerde Kahramanmaraş- Gaziantep Karayolu’nun 4’üncü kilometresinde meydana geldi. Kilis’ten Kahramanmaraş’a giden 67 yaşındaki Hasan Yılmaz yönetimindeki 46 NC 682 plakalı otomobil, Erkenez Köprüsü yakınlarında kontrolden çıktı ve çarparak yıktığı bariyerleri aşarak 5 metre yükseklikten dereye uçtu. Otomobilin hurdaya döndüğü ve can pazarının yaşandığı kazaya vatandaşlar ve ihbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri müdahale etti.

Kazada yaralanan sürücü Hasan Yılmaz eşi Nazmiye Yılmaz ile otomobilde bulunan Mikail ve Bekir Buluntu ikizler, Türkan Buluntu, Betül Rana Tüten ve Yusuf Taha Tüten ambulanslarla Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Tedavilerine başlanılan yaralılardan Mikail Buluntu yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Buluntu’nun cesedi otopsi için morga konulurken, yaralı ikizi Bekir’in de aralarında bulunduğu diğer 6 yaralının tedavisinin sürdüğü bildirildi. Güvenlik güçlerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!