Otomobiller iç içe geçti: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobiller iç içe geçti: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2013 00:00

Türkiye'de bazen öyle trafik kazaları yaşanıyor ki, otomobil firmalarının bile akıllarına durgunluk verecek görüntüler ortaya çıkıyor. Dün Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı kaza da onlardan biriydi. Kafa kafaya çarpışan iki otomobil iç içe geçti. Bir araçta çok az hasar oluştu diğeri ise akordeon gibi katlandı.

Haberin Devamı

Ercan Erol (50) yönetimindeki otomobil, Bozüyük-İnegöl karayolunun 17. kilometresinde yer alan Delielmacık Köyü yol ayrımında Adil Yayla'nın (52) kullandığı  otomobille çarpıştı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR / FOTO GALERİ

Kazada, ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü Yayla, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset, Bozüyük Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayda yaralanan sürücü Erol ile aynı araçta bulunan Emre Karakaya (20) ve Anıl Camcı (30) ise 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

KOCAELİ

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen trafik  kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. D-130 karayolu Karamürsel mevkisi Yalova  istikametinde Emre Batır idaresindeki 41 K 4203 plakalı otomobil, sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Haberin Devamı

Kazada araç içinde sıkışan sürücü Batır, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Murat Öge, 112 Acil Servis ekibince Gölcük Necati Çelik Devlet  Hastanesinde tedavi altına alındı. Batır'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna  gönderildi.

SAMSUN

Liman Mahallesi sahil yolu  mevkisinde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 TD 600 plakalı otomobil, kaldırıma çarpıp karşı şeride geçerek Çiğdem Özfırat yönetimindeki 55 LS 331 plakalı  otomobilin üzerine düştü. Özfırat yönetimindeki araca da 55 BU 997 plakalı  otomobil arkadan çarptı.

Kazada, Turgay Özfırat olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Çiğdem  Özfırat ile Taner Erdemli ise kaldırıldıkları Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp  Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Deniz ve Deren Özfırat, Vahit Dinç, Adnan Özyurt ile Recep Kurt  ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri,  sıkışan bazı yaralıları araçlardan çıkardı. Kazanın yaşandığı şerit ise yaklaşık  1 saat ulaşıma kapandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan da olay yerine gelerek  incelemelerde bulundu, güvenlik güçlerinden bilgi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!