Şezlong sezonunu bedavaya açtı

Bodrum’da bir plajın kendi sahilinde güneşlenmesi için para teklif ettiği yazılıp çizilen Eda Taşpınar, şezlong sezonunu bedavaya açtı.

Haberin Devamı

Yaz-kış bronz teniyle gezen Eda Taşpınar, kendi ismini taşıyan bir güneş yağı çıkarmıştı. Şezlongda güneşlendiği meşhur pozunu da etiket yapan Taşpınar için Bodrum’da bir plajın kendi sahilinde güneşlenmesi için para teklif ettiği yazılmıştı. Plaj ne teklif etti bilemem ama ilk poz Selimiye’den geldi hem de bedava. Annesiyle Selimiye’de şezlong üzerinde poz veren Taşpınar, bu fotoğrafı Instagram’da “Ana kız Hisarönü’nde hasret gideriyor” notuyla paylaştı.

Depeche Mode gecesi
Dünyaca ünlü müzik grubu Depeche Mode, Avrupa turnesi kapsamında bugün İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Depeche Mode eski ve yeni şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatacak.

Bu proje sanatçıları kızdıracak
50 genç sanatçının eserlerinin sergilendiği Mamut Art Project, önceki gün Karaköy’deki Antrepo 3’te açıldı. Seren Kohen’in ev sahipliği yaptığı ve bağımsız sanatçıların kendini gösterebilmesi amacıyla kurulan Mamut Art Project’in açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. 50 sanatçının yaklaşık 10’ar metrekare sunum alanında eserlerini sergilediği Mamut Art Project’te İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay’ın kadın tiplemeleri dikkat çekti. Sanatçıların film afişlerindeki kadın rol arkadaşlarının yerine yine kendilerinin yer aldığı çalışma, umarım İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay’ı kızdırmaz. Sergi, 19 Mayıs’a kadar sanatseverleri ağırlayacak.

Haberin Devamı

Mücevher deri ile buluştu
Ünlü mücevher ve saat markalarının Türkiye Distribütörlüğünü yapan Damas Mücevherat’ın sahibi Gökçe Atuk, deri tasarımcısı Milen Pesah ile işbirliği yaptı. Yeni koleksiyon, Milen Pesah‘ın Bebek’teki Mylena adlı konsept mağazasında tanıtıldı. Açılışta mücevher tutkusuyla bilinen Ender Mermerci, kendisi için yapılan özel tasarımlardan aldı.

Gaia’dan yaza merhaba
Kuruçeşme’deki Gaia, bu akşam 2013 yaz sezonunu DJ Özhan Özal’la açıyor. Gaia’nın işletmecisi Ulaş Ozan Sapan, mekanın açılır kapanır tavanıyla her mevsim hizmet vereceğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları