7 KITANIN GÜZELÄ° LETONYA'DAN

Güncelleme Tarihi:

7 KITANIN GÃœZELÄ° LETONYADAN
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2013 15:03

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, ’7 Kıtanın Güzeli’ adıyla düzenlenen güzellik yarışmasına katılan modeller, 10 günlük kamp döneminin ardından gala gecesinde birinci olabilmek hünerlerini sergiledi. 20 modelin katıldığı yarışmada 25 yaşındaki Letonyalı model Alisa Miskovska, 1’inci olarak tacını taktı.

Haberin Devamı

Bodrum’un Akyarlar Köyü’ndeki Kefaluka Otel’de düzenlenen yarışmaya katılan 20 ülkeden modeller dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi. Bulgar modacı Deina Brentjens, Kefaluka Otel Genel Müdürü Fatih Ekşi, eski manken ve pop müzik şarkıcısı Nilay Dorsa ve yarışmanın organizasyon komitesi üyelerinin de aralarında bulunduğu 12 jüri üyesi, modelleri değerlendirdi. Ashot Khachatryan Uluslararası Modellik Ajansı tarafından Jolly Tour’un destekleriyle düzenlenen yarışmada, ilk olarak yöresel kıyafetleriyle podyuma çıkan modeller, daha sonra bikini ve gece kıyafetleriyle boy gösterdi. Yarışmada Türkiye’yi 2012 yılı Ankara güzeli, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Tuba Bayrak temsil etti. Nilay Dorsa da geceye şarkılarıyla renk kattı. Dorsa yeni çıkan ’X Large’ adlı albümünden şarkılarını söyledi.

Haberin Devamı

YARIÅžMADAN FOTOÄžRAFLAR

Modeller, bikinili performanslarının ardından Bulgar Modacı Deina Brentjens’in, 2013 gece kıyafetlerinden oluşan tasarımlarını tanıttı. Yarışmada 1’inci olan 25 yaşındaki Letonyalı model Alisa Miskovska’nın tacını Kefaluka Oteli Genel Müdürü Fatih Ekşi taktı. Estonyalı model 22 yaşındaki Madli Vilsar 2’nci, Romen model 26 yaşındaki Monica Duca Delia 3’üncü, Kırgız model 21 yaşındaki Marina Kliug 4’üncü ve Kanadalı model 25 yaşındaki İnessa Tadevosyan 5’inci oldu. Türkiye’yi temsil eden 19 yaşındaki Tubu Bayrak, ’Basın Prensesi’ seçildi.

Birinci seçilen Letonyalı güzel, 21 Kasım 2013’de, Malezya’da yapılacak Kainat Güzeli Yarışması’na katılmaya hak kazandı.                      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!