Apple CEO'su Tim Cook ile bir fincan kahve içmeye 610 bin dolar

Güncelleme Tarihi:

Apple CEOsu Tim Cook ile bir fincan kahve içmeye 610 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2013 11:24

Charity Buzz internet sitesinin bir bağış kampanyası kapsamında yaklaşık 3 hafta önce başlattığı Apple CEO’su Tim Cook ile bir kahve içmeye yönelik açık arttırma sonuçlandı. İsmi açıklanmayan bir kişi Cook ile bir kahve içmek için 610 bin dolar ödeyecek.

Haberin Devamı

Dün sonuçlanan açık arttırmada kazanan teklif bitiş süresinden sadece dakikalar önce geldi. Site, açık arttırmaya başlamadan önce yaklaşık en yüksek teklifin 50 bin dolar civarında olacağını bekliyordu.

/images/100/0x0/55eb389df018fbb8f8b33cda
Üç haftalık süre boyunca açık arttırmaya 86 teklif yapıldı. Bunların çoğu Apple ile iş ortaklığı kurmak isteyen şirketlerden geldi.

Açık arttırmadan elde edilen gelir insan hakları derneği ‘Robert F Kennedy Center for Justice and Human Rights’a bağışlanacak.

Görüşme Apple’ın Kaliforniya’daki merkez ofisinde yapılacak. Kazanan kişinin yanında bir de misafir getirme hakkı bulunuyor. Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürmesi bekleniyor. Ayrıca görüşmeyi yapacak kişilerin toplantı sırasında tweet atmaları veya görüşmeyi bir blogdan canlı olarak yayınlamaları da yasak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!