Mağaza yöneticileri pazarlamayı konuştu

Güncelleme Tarihi:

Mağaza yöneticileri pazarlamayı konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2013 00:00

Başkent’in tanıtılmasındaki en etkili renklerden birinin Shopping Fest olduğunu söyleyen Salih Bezci, “Haziran ayı içinde ikincisi düzenlenecek olan festivalimizin hazırlık çalışmalarına son sürat devam ediyoruz. İlkinden kazandığımız tecrübelerle daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Haberin Devamı

Bu yıl 7-30 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan Ankara Shopping Fest’in hazırlıkları kapsamında, Mağaza Yöneticileri Konferansı yapıldı. “Şimdi Kazanma Zamanı” sloganıyla düzenlenen konferansa, çok sayıda sektör temsilcisi ve davetli katıldı.
Moderatörlüğünü Özlem Gürses’in üstlendiği konferansın açılış konuşmasını, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci yaptı. Konferansla her sektörden yöneticiyi bir araya getirerek iş tecrübelerini paylaşmak ve yeni iş fırsatları yaratmayı hedeflediklerini belirten Bezci, “Gümümüz ekonomik gelişmelerinin paralelinde perakende sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin başarıyı elde etmesi ve bu başarıyı devam ettirebilmesi, kaynakları verimli bir biçimde kullanmasının yanı sıra pazarlamadaki başarısına da bağlıdır. Başarılı mağaza yöneticiliği sadece bir ürünü satıp para kazanmak değil, ihtiyaca uygun ürünü, müşterinin aklını ve kalbini kazanarak satmaktır” dedi.

Haberin Devamı

SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRDİLER

Konferansa konuşmacı olarak katılan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, “Ülkemizin Yükselen Değeri Perakende Sektörü” başlıklı bir konuşma yaptı. Sektörün dünü, bugünü ve geleceğine dair düşüncelerini paylaşan Kiğılı, meslek liselerinin önemine dikkati çekti. Bu sırada söz alan Bezci, önümüzdeki yıl Başkent’e üç meslek lisesi kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Kiğılı’dan sonra, Big Chefs marka yaratıcısı ve girişimci Gamze Cizreli, “Ankara’nın Marka Gücü” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Saydam “Eş ve Müşteri Nasıl Kaybedilir”, Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu “Mağazacılıkta Kazanmak” ve tiyatrocu, yazar ve eğitmen Ali Poyrazoğlu da “Mağazacılıkta Yaratacı Olmanın Yollarını Keşfetmek” başlıklı konuşmalarını yaptı.
Konferansın son oturumundan önce bir de çekiliş yapıldı. Çekiliş sonunda beş kişiye, cep telefonu hediye edildi.

50 BİN KİŞİLİK OLİMPİK STAT

“Sporu terör olmaktan çıkarıp, barış ve turizm için kullanmalıyız” diyen Bezci, son günlerde yaşanan olaylara değindi.
Başkent’in imkansızlıklar nedeniyle sadece iki takımının kaldığını söyleyen Bezci, “Ankara’ya 40-50 bin kişilik bir olimpik stat istiyoruz. Bu konuda gerekli girişimleri yaptım ve Alman bir firmaya stat projesi çizdirdim. Bu projeji önümüzdeki dönemde meclise sunacağız” dedi.

Haberin Devamı

Konferansa, Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Salih Bezci, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) Başkanı Canip Karakuş, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Big Chefs marka yaratıcısı ve girişimci Gamze Cizreli, Bersay İletişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Ali Saydam Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akbacakoğlu tiyatrocu, yazar ve eğitmen Ali Poyrazoğlu katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!