Önce kavga sonra nişan

Trafikte kavga ettikleri haberi magazin sayfalarını süsleyen Ceylan Çapa-Burak Özçivit, kavgadan bir gün sonra Özçivit’in kardeşi Burcun Özçivit’in nişan törenine katıldı.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Ahmet Deniz’le nişanlanan kardeşi Burcun Özçivit için Twitter’daki hesabında “Bugün kız kardeşimin nişan günü. Bir abi için hem hüzünlü hem de çok mutlu bir gün” diyerek duygularını paylaşırken Ceylan Çapa’yla da mutluluk pozu verdi.

Milano’dan sonra İstanbul
Geçen ay Milano’nun Via Montenapoleone Caddesi’ndeki Louis Vouitton mağazasında açtığı “Zamansız Yansımalar” isimli sergiyle adından söz ettiren fotoğrafçı Fatih Merter, önceki gün de İstanbul’da “Pasajlar” sergisini beğeniye sundu. İnci Aksoy’un sahibi olduğu Süzer Plaza’daki Ekavart Gallery’de 18 Mayıs’a kadar açık kalacak serginin açılışına, Özcan Deniz ve Burhan Öçal gibi ünlüler de katıldı.

Anneler Günü’nü kutladılar
Dünyaca ünlü moda markası Ralph Lauren, İstinye Park mağazasında Anneler Günü kutlamalarına ev sahipliği yaptı. Sanem Canik Habib ve Sitare Akdilek’in organize ettiği Ralph Lauren Kids Fun Day adlı etkinliğe, iş ve sanat dünyasının ünlü anneleri çocuklarıyla katıldı. Etkinlikte satışlardan elde edilen gelirin yüzde 15’i de Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlandı.

Sambacılar havayı ısıttı
Boğaz’ın en popüler adreslerinden Sortie’de hizmet veren ve Brezilya mutfağından örnekler sunan Al Catr, önceki akşam davetlilerine Brezilya’nın yerel içkisi Caipirinha’yı tanıttı. Samba yapan Brezilyalı dansçılar, havayı ısıtırken, 2 bin kişi aynı anda dans etti.

Yazarın Tüm Yazıları