Yayın akışı ninni olan radyo

Güncelleme Tarihi:

Yayın akışı ninni olan radyo
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2013 00:00

Klasik müzikten ninnilere, masallardan sevilen çocuk şarkılarına kadar dopdolu bir içeriğe sahip olan Radyo Bebek; evde, arabada, alışveriş merkezinde, özetle ihtiyaç duydukları her an annelerin yanında olacak.

Haberin Devamı

Yapılan araştırmalara göre müzik bebeklerin sosyal ve zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Uzmanlar özellikle klasik müziğin, bebeklerin mantık ve matematik yeteneklerinin gelişimine de yarar sağladığını belirtiyorlar. Klasik müziğin faydaları bununla da sınırlı kalmıyor; öğrenme ve yaratıcılığı artırıyor, bebekleri seslerle tanıştırıyor, müzik sevgisi aşılıyor. Üstelik tüm ailenin stresini azaltıyor ve bebeklerin anne ve babayla iletişimini kolaylaştırıyor.


Radyo Bebek'in kurucusu Fatih Avcı; Radyo Bebek'i kurmaktaki amaçlarının, bebeklerin müzik yoluyla daha zeki, daha yaratıcı, daha mutlu ve daha huzurlu olabilmelerini sağlamak olduğunu söyleyerek “Radyomuzun içeriğini de tamamen buna göre hazırladık. Bebeklerin uyanık olduğu saatlerde onları klasik müzik ve çocuk şarkılarıyla buluştururken uykuya hazırlık saatlerinde ninniler ve masallarla onlara huzurlu bir uykunun kapılarını açıyoruz. Üstelik masalları Erol Günaydın, Adile Naşit ve Ülkü Giray gibi büyük ustalar seslendiriyor. Radyo Bebek’te ayrıca büyük bestecilerin en sevilen eserlerini, bebekler için özel olarak düzenlenmiş haliyle dinleyeceksiniz,” diyor.

Haberin Devamı


Türkiye’nin internetten yayın yapan ilk anne ve bebek radyosu Radyo Bebek’i ister bilgisayarınızda, ister iPhone uygulamasıyla dilediğiniz her yerde dinleyebilirsiniz. Radyo Bebek’ewww.radyobebek.com veya App Store’dan ulaşabilirsiniz.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!