Kermeste sürpriz

ÇABA Derneği’nin kermesinde Monik İpekel için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Haberin Devamı

ÇABA Derneği’nin gelenekselleşen kermes etkinliğinin dördüncüsü, önceki gün Four Seasons Otel’de yapıldı. ÇABA Derneği Başkanı Özlem Cankurtaran’ın ev sahipliğindeki kermeste 90’a yakın tanınmış marka stant açtı. Gün boyu etkinliklerin düzenlendiği kermese Hülya Avşar, Türkan Sabancı, Cemre Birand, Hatice Şendil, Fatoş Sarıgül, Pınar Altuğ, Demet Kutluay, Fulya Terim gibi ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi. Antikacı Uğur Batur’un iki ayrı müzayede düzenlediği etkinlikte Merve Hasman da çektiği anne ve çocuk fotoğraflarını satışa sundu. Monik İpekel için düzenlenen sürpriz doğum günü kutlaması, kermese katılanlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Kendisini işlere kaptıran İpekel’in yanına doğum günü pastasıyla gidip “İyi ki Doğdun” şarkısını söyleyen ÇABA Derneği üyeleri, İpekel’i duygulandırdı. Kermesten elde edilen gelir, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi binasının inşaatı için harcanacak.

Haberin Devamı

Gece kulübünde tanıttı

Arte Tahir, kendi tasarladığı takı, mont ve deri ağırlıklı giysileri önceki gün Limoncello’da tanıttı. Kokteylle başlayan davet, mini defileyle devam etti. İki aydır bu tanıtıma hazırlandığını söyleyen Tahir, “Aradığım modelleri bulamamak bana ilham verdi, kaliteli derilerden herkese hitap edecek tasarımlar yaptım” dedi.

Pırlanta anneler

Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş, Anneler Günü öncesi verdiği çay davetinde dostlarını ağırladı. Zen Pırlanta’nın Akmerkez’deki mağazasındaki davete Feryal Gülman, Gül Gölge Saygı, Etel Baler gibi cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Konuklar, küçük bir sürprizle karşılaştı ve seçtikleri taçla “en pırlanta anne” olarak poz verdi.

AÇEV’e destek

Erste Group, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası onuruna Yeniköy’deki Avusturya Başkonsolosluğu’nda özel bir davet verdi. Simin Öz-Gerard, Avusturya Büyükelçisi Klaus Wölfer, Avusturya İstanbul Başkonsolosu Paul Jenewein’in ev sahipliği yaptığı davetin onur konuklarından biri de Avusturya Maliye Bakanı Maria Fekter’di. Davette Atıl Kutoğlu da defile düzenledi. Ünlü modacının tasarladığı halı da açık artırmayla satışa sunuldu. Elde edilen gelir, Anne Çocuk Eğitim Vakfı’na (AÇEV) bağışlandı.

Haberin Devamı

Her şey annem için

Sinpa AŞ, Şişli Belediyesi’nin de katkılarıyla Nişantaşı Sanat Parkı’nda “Her Şey Annem İçin” adlı bir etkinlik düzenliyor.
Hediyelik eşya, seramik, kil ve ahşap çalışmalar, kitap, el sanatları ürünlerinin satışa sunulduğu üç günlük açık hava etkinliği dün başladı.
Etkinliğin ev sahipliğini Sinpa AŞ yöneticileri Ayşe Zorlu ve Hatice Süren üstlendi.

Yazarın Tüm Yazıları