Sabancı baharı için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Sabancı baharı için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 17:08

Üniversitelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Sabancı Baharı bu sene de yola çıkmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Bu sene dördüncüsü düzenlenen ve her sene gittiÄŸi illerde ve üniversitelerde büyük bir ilgiyle karşılanan Sabancı Baharı; bu sene de yola çıkmak için gün sayıyor. Türkiye’nin; içeriÄŸi gençler tarafından tasarlanan ilk ve tek festivali olan Sabancı Baharı’nda bu sene son zamanların popüler sanatçısı Sıla sahne alacak. facebook.com/sabanciholding sayfası üzerinden tasarlanan Sabancı Baharı 2013, bu sene yine Mayıs ayı içinde beÅŸ farklı üniversitede gençlerle bir araya gelecek.Â

Gençler Facebook’tan Tasarlıyor
Gündüz ve gece aktiviteleri olmak üzere iki bölümden oluşan Sabancı Baharı’nın içeriğini her sene olduğu gibi bu sene de gençler facebook.com/sabanciholding sayfasından belirledi.  Tam bir festival havasında geçecek olan Sabancı Baharı 2013’te bu sene Sıla’nın yanı sıra DJ Emin Mataracı performansıyla yer alacak ve Türkiye’nin en büyük açık hava diskosunu oluşturacak.

Haberin Devamı

En Çok Oyu Çikolata Atölyesi Aldı
Gündüz ve gece etkinliklerinden oluşan Sabancı Baharı’nın oylamaları sonucunda en çok oyu Çikolata Atölyesi aldı. Tasarım Atölyesi, Graffiti atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi, Moda Atölyesi ve DJ’lik Atölyesi de gençlerden en çok oy alan atölyeler olarak gündüz aktivitelerinde yer alacak.
Yunus Günçe’nin sunumuyla renk katacağı Sabancı Baharı gündüz etkinliklerinde ayrıca Karaoke, PES 2013 turnuvaları, XBOX oyunları, Hazine Avı oyunu, Langırt ve Tavla turnuvaları da yerini alacak.Â

Dördüncü Durak Manisa
Hürriyet Kampüs ve Power Türk medya sponsorluğunda Türkiye’nin çeştli bölgelerindeki beş farklı üniversitede ekleşecek olan Sabancı Baharı’nın totası ise şöyle: 6 Mayıs’ta Balıkesir Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde başlayacak olan Sabancı Baharı 2013 sırasıyla; 8 Mayıs Sakarya Üniversitesi Merkez Kampüs, 11 Mayıs Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi, 13 Mayıs Manisa Celal Bayar Üniversitesi BESYO kampüsü ve 15 Mayıs’ta da Ankara Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde gençlerle bir araya gelecek aktiviteler tüm gün boyunca tüm halka açık ve ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

Sabancı Baharı 2013 Programı
13 Mayıs Pazartesi Manisa Celal Bayar Üniversitesi, BESYO Kampüsü

10:00 – 18:00 Gündüz Etkinlikleri
19:00   Amatör Müzik Grubu
20:00   Power DJ Team
21:00   Sıla

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!