Üniversitelerde “gündüz gece eğlence”

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelerde “gündüz gece eğlence”
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 13:13

Etifest’te bu yıl gençler, sürpriz aktivitelerin yanında, Emre Aydın ve Ozan Doğulu’nun performansları ile coşacak.

Haberin Devamı

Eğlenceyi gençlerin ayağına götürmek üzere yola çıkmaya hazırlanan Etifest, 10-24 Mayıs tarihleri arasında toplamda 7 ilde 7 üniversiteyi dolaşacak. 10 Mayıs’ta Edirne’den başlayacak Etifest rüzgarı, sırasıyla Adana, Malatya, Samsun, İstanbul, Denizli ve Antalya’da esecek.

 

Etifest ile “gündüz gece eğlence”yi üniversiteliler tasarladı!

 

Hazırlıklarına 3 ay önceden başlanan ve her yıl yaklaşık 130 kişilik bir ekibin görev aldığı üniversite festivalinde yapılacak etkinlikler yine üniversite öğrencileri arasında yapılan araştırma sonucuna göre belirlendi. Türkiye genelindeki 17 il, 20 üniversitede 2 bin öğrenci ile yapılan araştırma sonuçlarına göre şekillendirilen Etifest, 1000 metrekare büyüklüğünde kurulacak festival alanında gençlerle buluşacak.

 

Haberin Devamı

Etifest süresince gençler, birbirinden eğlenceli, heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalayacak ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.

 

Gündüz aktiviteleri ile gençlere karnaval coşkusu yaşatacak olan Etifest’in gece etkinliklerinde, Ozan Doğulu ve Türk rock müziğinin sevilen yıldızı Emre Aydın sahne alacaklar.

 

Emre Aydın ve Ozan Doğulu ile birlikte yaklaşık 7 bin kilometre yol kat edecek olan Etifest, bu yıl yaklaşık 350 bin öğrenciyle buluşarak toplam 6 yılda 2 milyon 150 bin üniversiteli gence ulaşmış olacak. 

 

“Etifest” 2013 Programı:

 

10 Mayıs       Edirne Trakya Üniversitesi

13 Mayıs       Adana Çukurova Üniversitesi

15 Mayıs       Malatya İnönü Üniversitesi

17 Mayıs       Samsun 19 Mayıs Üniversitesi

20 Mayıs       Yıldız Teknik Üniversitesi (Davutpaşa Kampüsü)

22 Mayıs       Denizli Pamukkale Üniversitesi

24 Mayıs       Antalya Akdeniz Üniversitesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!