Üniversiteliler medyanın en iyilerini seçti

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteliler medyanın en iyilerini seçti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2013 16:14

Medya ve Yeni Medya 2012 ödülleri sahiplerini buldu. Doğan Tv Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’a da “medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı ödülü” verildi.

Haberin Devamı

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu ve AG Platform Araştırma şirketiyle ortaklaşa yürütülen çalışma sonucu Türkiye genelinde 1250 üniversite öğrencisi arasında bir anket düzenlendi. Anket sonucunda medyanın en iyileri belirlendi. Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende ödülleri sahiplerine verildi. Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, ‘medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı’ ödülüne hak kazandı. Hürriyet gazetesi ‘en iyi gazete’ ödülünü alırken, ‘en iyi röportajcı’ ödülünün sahibi ise Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman oldu. ‘Halkla ilişkiler üstün başarı’ ödülü Betül Mardin’e verildi.
Sunuculuğunu Gülgün Feyman’ı yaptığı ödül töreninde medya dünyasının önemli isimleri ödül aldı. Törende bir konuşma yapan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Prof. Dr. Nüket Güz, “1250 öğrenci seçildi. Türkiye’nin dört bir yanından sayfalarca sorular yollandı. Çoğu çok sinirlendi. Bazıları hepsini ciddi ciddi yazıp altına notlar da yazdı. Bunu ciddice AG platform çözümledi inceledi. Medya çok önemli yeni medya ondan da önemli” dedi.

Haberin Devamı

Ayşe Arman ödülünü alırken, “Röportaj yamayı çok seviyorum. Çünkü tutkuyla yapıyorum. Bence neyi hayatta tutkuyla yapıyorsanız o iyi oluyor” dedi.
Hürriyet adına ödülü Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz aldı. Üstün başarı ödülleri dalında ‘medya ve yeni medya öncüsü üstün başarı’ ödülü Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’a verildi. Yalçındağ’ın kürsüden mesajını ileten Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz, “Kendisi çok teşekkür ediyor. Kendisi Londra’da Türkiye adına bir konferansta. Gelip gençlerle sohbet etmeyi çok arzu ediyor” diye konuştu.

Müzik yayım ve yapımcılığı üstün başarı ödülü ise DMC (Doğan Music Company) Genel Müdürü Samsun Demir’e verildi. Demir, ödül için teşekkür ederek, “Bu ödül bizim için çok önemli çünkü Doğan Müzik adına son 7 yılda aldığımız 50. ödülümüz” şeklinde konuştu.

Ayrıca Ayşe Kulin’e en iyi edebiyat yazarı, Galatasaraylı Burak Yılmaz’a en iyi sporcu, Coşkun Aral’a en iyi belgesel yapımcısı, Fatih Portakal’a en iyi sabah programı, Bade İşçil’e en iyi kadın oyuncu, Göksel’e en iyi kadın şarkıcı ödülleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!