"Sadece maçı kaybetti, hayallerini değil"

Güncelleme Tarihi:

Sadece maçı kaybetti, hayallerini değil
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2013 01:27

İngilizler, temsilcimizin finalde kendi takımlarını istediğini yazarken, Portekizliler ise, “Kartallar İstanbul’da kayboldu” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin ilk kez çıktığı UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica’yı 1-0 yenmesi dünya medyasında ses getirdi. Dış basın, sonucu flaş olarak duyururken, Portekizliler tur umutlarını rövanşa bıraktı. Tarihi maçla ilgili şu yorumlar geldi:

Record (Portekiz): Benfica sadece Fenerbahçe’ye kaybetti, hayallerini değil. Benfica, İstanbul’da ilk maçı 1-0 kaybetti, ancak bir haftaki rövanşta final için yeniden savaşacak. İstanbul’daki deplasmanda Kartallar kayboldu. Jesus ve öğrencileri son maçta sonucu tersine çevirmek için sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, UEFA Kupası yarı finalinde turu geçer mi?
Geçemez
Geçer

Haberin Devamı

SOMUT OLARAK DEZAVANTAJLIYIZ

Abola (Portekiz): Benfica, İstanbul’da yanıldı. Fenerbahçe iyi oyunla Benfica’yı yendi. Somut olarak dezavantajlı durumdayız. Yine de yarı finalin ikinci ayağı için umut var.
Marca (İspanya): Fenerbahçe, Benfica’nın hayatını bağışladı
O Jogo(Portekiz): Egemen'in golü cehennemde fark yarattı
AS (İspanya): Fenerbahçe, Benfica’yı kafeinsiz yakaladı.

Şifreyi Egemen çözdü

Daily Mail (İngiltere): Egemen Korkmaz’ın golüyle Fenerbahçe yarı finalde önemli bir adım attı. Fenerbahçe, Chelsea’yi bekliyor.
The Sun (İngiltere): Benfica’nın şifresini Egemen çözdü.
Sky Tv Sport (İtalya): Flaş. Flaş. Flaş. Benfica bu sezon 38 maç sonra ilk yenilgisini Fenerbahçe’den aldı.
Alessandro Costacurta (İtalyan yorumcu): Gol hakemin hatalı korner kararıyla geldi. Buna karşın F.Bahçe bir ilki başardı ve yenilmezler koleksiyoncusu takıma hüznü yaşattı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!