Özlem Erçelen İmece hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Özlem Erçelen İmece hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2013 10:13

Henüz 30 yaşındayken MasterCard Türkiye'nin Genel müdürü olan ve daha sonra Güney Doğu Avrupa Genel Müdürlüğü'ne getirilen Özlem Erçelen İmece, 44 yaşında hayatını kaybetti. İmece bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Haberin Devamı

İmece’nin cenazesi 26 Nisan Cuma günü, Teşvikiye Cami’nden kalkacak.

EN GENÇ GENEL MÜDÜRDÜ

1969 doğumlu olan İmece, 28 yaşındayken MasterCard'da çalışmaya başladı. İşe başladıktan iki yıl sonra, yani 30 yaşındayken Genel Müdürlüğe yükselerek MasterCard’ın en genç genel müdürlerinden biri olma unvanını aldı. 

Daha sonra MasterCard Güney Doğu Avrupa Genel Müdürlüğü'ne yükselen İmece, 2010 yılına kadar bu görevini sürdürdü. 2010 yılında, MasterCard Avrupa Inovatif Platformlar Başkanı olarak atanan İmece'ye bu atamanın hemen ardından kanser teşhisi kondu. ABD'de tedavi gördükten sonra Türkiye'ye dönen İmece, vefatından önce MasterCard bünyesinde danışman olarak görev yapıyordu.

İmece evli ve 6 yaşında bir çocuk annesiydi.

Haberin Devamı

İlklere imza atmıştı

Özlem Erçelen İmece, Avrupa’da ve dünyada kartlı ödeme sistemlerinde bir çok “ilk”in öncelikli olarak Türkiye ve Güney Doğu Avrupa Bölgesi’nde uygulanmasını sağladı. Bugün Türkiye’nin dünyanın en gelişmiş ödeme sistemleri pazarı olmasında büyük payı vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!