Geleceğin sağlıkçıları yetişecek

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin sağlıkçıları yetişecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2013 00:00

AYDIN Doğan Vakfı’nın yapımını ve donanımını üstlendiği Bağcılar’daki Aydın Doğan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın da katıldığı törenle açıldı.

Haberin Devamı

Tüm Türkiye’de yaptığı eğitim hizmetlerinden dolayı Aydın Doğan’a teşekkür eden Nabi Avcı, “Bizim inancımıza, kültürümüze göre, bir hayırsever  eser yaptırdığı zaman, o eserden yararlananların duaları hep onu takip eder” dedi.

AÇILIŞTAN FOTOĞRAFLAR

Aydın Doğan Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bağcılar Belediyesi arasında hazırlanan protokolün ardından yapımına başlanan Aydın Doğan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi hizmete açıldı. 24 derslik, 5 laboratuvar, jimnastik salonu, engelli asansörleri ve engelli tuvaletlerini de içerisinde barındıran okulun açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Aydın Doğan Vakfı Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan ile Hürriyet Gazetesi yazarları Ertuğrul Özkök, Taha Akyol ve Tufan Türenç de katıldı.

Haberin Devamı

MİSYONUMUZ TOPLUMA HİZMET

Aydın Doğan Vakfı Başkanı Hanzade Doğan Boyner şunları söyledi: “Topluma hizmet etmeyi onurlu bir misyon olarak benimsemiş olan Aydın Doğan Vakfı’nın bir eserini sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Vakfımız bugüne kadar çeşitli okullar, spor salonları, kız yurtları, gençlerin spor, dil ve sanat eğitimleri için harcamalar yaptı.”

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı şöyle konuştu: “Aydın Doğan Vakfı’na sadece eğitime yaptıkları bu güzel okullardan dolayı değil, ayrıca kültürümüzdeki iki kavramı bize hatırlattıkları içinde ayrıca teşekkür ederim. Bizim inancımıza göre bir hayırsever eser yaptırdığı zaman o eserden istifa edenlerin duaları onları takip eder. Buradan ayrılan öğrenciler hangi hastanın elinden tutsalar, bir dua alsalar, onlar da sizin defterinize yazılacak. Vakfın Gümüşhane’de, Erzincan’da özellikle kızlarımıza yönelik yaptığı eserler ana kucağına dönüşün nasıl olması gerektiğini gösteren çok güzel bir örnek. Başta Aydın Doğan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!