23 Nisan çocukları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler bir günlüğüne tatile çıktı, güzel havayı fırsat bilen iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri çocuklarıyla keyifli bir gün geçirdi.

Haberin Devamı

Baba-oğul gezmede

Sezai Taşkent de önceki gün Mine Kalpakçıoğlu’yla yaptığı evlilikten olan oğlu Kaan’la Bebek’te vakit geçirdi.

Cici anne

Mustafa Denizli’nin kızı Selin Denizli, önceki gün eşi Abdullah Burnaz’la Akmerkez’deydi. Burnaz’ın ilk evliliğinden olan kızı da onlara eşlik etti. Selin Denizli, onunla yakından ilgilendi.

Zafer pozu

Eski Türkiye güzellerinden Manolya Onur, Haydarabad Nizamı Bereket Jah ile evliliğinden olan kızı Nilüfer Jah ile önceki gün Bebek’teki Lucca’da görüntülendi. İsviçre’de eğitim gören Nilüfer Jah, annesiyle hasret giderdi. Yıllar önce boşandığı Bereket Jah ile mahkemelik olan Manolya Onur, Hindistan’da verdiği miras ve evlatlık davasının devam ettiğini söyledi. Nilüfer Jah, objektiflere zafer işareti yaparak poz verdi.

Haberin Devamı

Venedik’te romantik kutlama

Yasemin-Jefi Kamhi çiftinin kızları Melda Kamhi, 22 Nisan 2006’da BMW’nin ana bayilerinden Kosifler’in ortağı Sinan Kosif’le evlenmişti. Bu evlilikten Melina ve Mayla adını verdikleri iki kız çocukları olan çift, 7’nci evlilik yıldönümlerini Venedik’te kutladı. Melda Kamhi ve Sinan Kosif, baş başa çıktıkları tatilde çektirdikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarına yükledi, mutlu ilişkilerini gözler önüne serdi.

Yeniden doğdum

İzzet Antebi’nin eşi Didem Antebi, bir süre önce merdivenlerden düşerek omurgasını kırmış ve tedavi için gittiği hastanede çekilen MR’da omuriliğinde kiste rastlanmıştı. Tedavi için New York’a giden Antebi, kısa süre önce mutlu haberlerle döndü. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Antebi, “Sağlığıma kavuştum. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum” dedi.

Yeni model

Tofaş Grup bünyesinde satışa sunulan Maserati’nin Quattroporte adlı yeni modeli, Hasköy’deki Eski Şapka Fabrikası’nda tanıtıldı. Fer Mas Şirket Müdürü Ferhat Albayrak’ın ev sahipliğinde, Arte Gioia’nın sponsorluğunda düzenlenen davet, otomobil tutkunlarını buluşturdu. Gece, caz sanatçısı Selen Beytekin ve DJ Murat Uncuoğlu’nun müzik performansıyla devam etti.


 

Yazarın Tüm Yazıları