"Final-four'u kazanmak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Final-fouru kazanmak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2013 15:31

FIBA Avrupa Erkekler Challenge Kupası dörtlü final ilk maçında cuma günü Alman temsilcisi EWE Baskets Oldenburg'la mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Levent Türknas, seyircileri önünde oynayacakları final-four'u kazanmak istediklerini belirtti.

Türknas, yaptığı yazılı açıklamada, Pınar Karşıyaka olarak milli takımlar seviyesinde birçok oyuncu yetiştirdiklerini ve her geçen yıl başarı grafiğini yükselttiklerini dile getirdi. Bu senenin kendileri için ayrı bir yıl olduğunu kaydeden Türknas, yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen bir çok başarı elde ettiklerini bildirdi.

Türknas, Avrupa Challenge Kupası'nı kazanmaları halinde gelecek sezondan itibaren bütçesi ve hedefleri büyüyen bir kulüp olacaklarını vurgulayarak, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Avrupa'da daha üst kupalarda oynayan, Türkiye Ligi'nde de her yıl şampiyonluğu hedefleyen bir düşünceyle yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyor ve olmasını arzu ediyorum. Karşıyaka camiası bu yükselen hedeflere koşan bir takıma sahip olmayı hak ediyor. Bu yüzden seyircimiz önünde 26-28 Nisan tarihlerinde oynayacağımız final-four'u kazanmak istiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!