Mesa kanatlarını Kartal’da açıyor

Güncelleme Tarihi:

Mesa kanatlarını Kartal’da açıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2013 00:00

Emlak GYO, bu yılın ilk 3 ayında değeri 2 milyar lirayı aşan 3 bin 836 daire sattı. Bu satış, gayrimenkul sektöründe durgunluğun aşıldığını ortaya koyarken yılın kalanı için moral oldu.

Haberin Devamı

BUGÜNE kadar 7 milyon metrekarenin üzerindeki bir alanda 75 bine yaklaşan konut üreten Mesa, Kartal’daki yeni projesini tanıttı. Kartall Mesa adını taşıyan proje, 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 286 konutun bulunduğu Kartall Mesa’da konutlar 2014 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Kartall Mesa’da, daire fiyatları 214 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kartall Mesa’da, 1+1’den, 5+1’e kadar değişen formlarda, 61 metrekareden, 346 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 10 ayrı tipte daire bulunuyor.

BÖLGEYE İSİM VERİYOR

Mesa Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Aynagöz, şu bilgileri verdi: “Mesa, uydu kentler kuruyor. Bu alandaki en bilinen örneklerimiz; İstanbul’da Bahçeşehir, Ankara’da ise Eskişehir Yolu’dur. Buralarda ilk kez Mesa projeleri yükseldi ve yansıttığımız referansla şimdi seçkin semtlerimiz arasında yer alıyorlar. Ankara’da Batı Kent ve Koru Sitesi örneklerinde olduğu gibi kimi Mesa projeleri ise bulunduğu bölgelere ismini vermiştir. Aslında tüm bu oluşumlar, projelerimizin bölgelerine değer katması, sonraki diğer projeler için de bir referans olmaları gibi geleneksel Mesa özelliklerinden kaynaklanıyor. Kartal da, gerek mevcut özellikleri, zenginlikleri ve gerekse potansiyeli ile Anadolu yakasının yeni gözde merkezi konumunda. Kartal’ın lokasyon olarak ‘doğru tercih’olduğuna inancımızı, yine burada bir diğer önemli arter olan Sahilyolu’nda başlayacağımız ikinci projemizle de ortaya koyacağız.”

Haberin Devamı

METRO HATTI ÜZERİNDE

Kartal’ın hem mevcut konumu hem de kentsel dönüşüm sürecindeki hızlı gelişimi ile Anadolu Yakası’nın gözde merkezi olduğuna dikkat çeken MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı da, “Kartall Mesa, bölgedeki ilk projemiz. Dolayısıyla bölge halkını Mesa kalitesi ile tanıştıracak proje konumunda. Kartall MESA, E-5 Karayolu ve Kadıköy-Kartal Metro hattı ile birlikte bölgenin en önemli ulaşım arteri üzerinde yer alıyor” diye konuştu.

Saçak tasarımlı mimari yapı

KARTALL MESA, İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da, kartal kanatlarından esinlenilen mimari formuyla yükseliyor. Hareketli cephesi ve ana girişten başlayıp cephe boyunca tırmanan saçak tasarımıyla mimari yapısı, İstanbul’un dinamizmini, yükselen formuyla İstanbul’un modernizmini yansıtıyor. Kartall Mesa’da daireler, Adalar’dan Tuzla’ya kadar uzanan geniş bir açıda panoromik deniz manzarasına sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!