Hayaller gerçeğe dönüştü

Ünlü isimler, Bir Dilek Tut Derneği’nin sosyal sorumluluk projesi için Mickey Mouse heykelciği tasarladı.

Haberin Devamı

Dünya çocuklarının en sevdiği çizgi film karakteri Mickey Mouse, “Mickey’nin Hayal Gücü Atölyesi Projesi” kapsamında renkli ve eğlenceli kişiliklere büründü. Forum İstanbul, Disney Türkiye ve Bir Dilek Tut Derneği, Make-A Wish Türkiye işbirliğiyle gerçekleşen ve aralarında Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök, Engin Altan Düzyatan, Rüştü Reçber, Şahan Gökbakar’ın da olduğu iş sanat, spor ve medya dünyasından ünlü isimlerin tasarladığı Mickey heykelcikleri Beşiktaş’taki Four Seasons Bosphorus Hotel’de tanıtıldı.

250 TL’ye satılan Mickey heykelciklerinin satışından elde edilen gelirin tamamı 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere, Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışlanırken, dünyaca ünlü ressam Komet’in tasarladığı Mickey heykelciğini, açık artırma sonucu 25 bin TL’ye işadamı Erdinç Acar aldı.

Haberin Devamı

Eğlenceli tanıtım

Samsung, yeni Smart TV serisini bu akşam Esma Sultan’da tanıtacak. Bir Dilek Tut (Make a Wish) Derneği ve Derin Mermerci’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek tanıtımda Kenan Doğulu konser verecek. Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Tom Aikens’ın hazırladığı lezzetler ikram edilecek, onlara şarap uzmanı Rafael Rodriguez ve viski uzmanı Jim Murray’in seçtiği özel tatlar eşlik edecek.

İyi ki varsın

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi olan Emir Sarıgül, önceki gün eşi Fatoş Sarıgül için Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’da doğum günü partisi düzenledi. Emir Sarıgül, mekanı Fatoş Sarıgül’ün üzerinde ‘İyi ki varsın’ yazan fotoğraflarıyla süslerken, doğum günü pastasını da eşiyle birlikte kesti. Mutlu anlarını Instagram’da paylaşan Fatoş Sarıgül, eşi Emir Sarıgül’e “Seninle her güne şükürler olsun” diyerek teşekkür eti.

Dostca selamlaştılar

Nurettin Hasman ile Eda Taşpınar 8 yılın ardından kavgalı ayrılmıştı. Hasman, ayrılığın ardından şampiyon sörfçü Bora Kozanoğlu’yla flört eden Taşpınar için demediğini bırakmamıştı. Aradan geçen zaman içinde Eda Taşpınar ile Bora Kozanoğlu aşkı da sona erdi. Bora Kozanoğlu ile dostça ayrıldıklarını söyleyen Taşpınar, eski sevgilisi Nurettin Hasman’la da barıştı. Eski sevgilileri önceki gün Bebek’teki Biber Bar’ın açılışında yan yana gördüm.

Haberin Devamı

Bebek’li oldu

Nişantaşı’nın mahalle barı Biber, Bebek’te yazlık şube açtı. Emre Ergani’nin sahibi olduğu ve Poseidon’un üst katında hizmete giren Biber’in açılışına iş, sanat, spor ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları