DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2013 00:00

Haberin Devamı

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk

Peter Jackson’ın yönettiği üçlemenin ilk filminin başrollerinde Ian McKellen ve Martin Freeman var. Film, kayıp Erebor Cüce Krallığı’nı korkutucu Ejderha Smaug’un elinden kurtarmak için, Gandalf ve Thorin Meşekalkan önderliğindeki 13 cüceyle birlikte efsanevi bir yolculuğa çıkan Bilgo Baggins’in hikâyesini anlatıyor. Yolculuk onları Goblinler, Orklar, ölümcül Warglar ve Ölümbüyücüsü olarak bilinen gizemli yaratık tarafından işgal edilmiş tehlikeli topraklara sürüklüyor. Yolculukları sırasında, mütevazı Bilbo Baggins, kendisini bile şaşırtan bir cesaret ve beceri sergilerken, Orta Dünya’nın kaderini değiştirebilecek kıymetli yüzüğü ele geçirir.

Tepenin Ardı

Faik, Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra yaşadığı kasabanın yaylasında babadan kalma bir araziyi işlemeye ve burada ufak bir keçi sürüsü beslemeye başlamıştır. Araziye bakmak üzere bir ortakçı yörük ailesiyle anlaşmıştır. Bir ağustos günü Faik’in oğlu Nusret ile iki torunu Zafer ve Caner birkaç günlük tatil için dedelerini yaylada ziyarete gelir. Aile buluşması, hem Faik’in ailesi içindeki hem de ortakçı aile ile aralarındaki bazı sorunları su yüzüne çıkartır. Emin Alper’in yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Berk Hakman ve Reha Özcan gibi oyuncular var.

Haberin Devamı

Her Gönülde Bir Aslan Yatar

Yönetmenliğini Osman F. Seden’in üstlendiği filmde Zeki Alasya, Metin Akpınar, Selma Güneri, Perran Kutman ve Hulusi Kentmen gibi oyuncular var. Film, biri polis olmak isteyen diğeri ise ehliyet almak isteyen iki arkadaşın amaçlarına ulaşmak için verdikleri mücadeleyi ve başlarına gelen komik olayları perdeye yansıtıyor.

Bourne’un Mirası

Bourne öykülerinin sahibi Tony Gilroy, heyecan verici aksiyon serisinin yeni filminde Bourne evrenini genişletmek üzere geri dönüyor. Bourne’un Mirası’nda Jeremy Renner’ın yanı sıra, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn’den oluşan kadroya Rachel Weisz ve Edward Norton da dahil oluyor.

Penguen Kral

David Attenborough’un yönettiği filmde sevimli ve genç penguen Rex, penguen şehrinde komik ve şaşkın kuzenleri Larry ve Moe ile yaşamaktadır. Penguen şehri deniz kenarında, çevresi kocaman dağlarla kaplı deniz fillerinin ve fokların sürekli ziyaret ettikleri çok güzel bir sahil şehridir. Çevresini keşfetmek için sürekli gözlem yapan meraklı Rex, günün birinde âşık olur. Bu aşk onun hayatında çok şey değiştirecektir. O, bu vahşi dünyada fırtına kuşları, albatroslar gibi tehlikeli canlılara karşı durmak ve yavrusunu korumak için çok şey göze almak zorundadır.

Che (Bölüm 2)

Haberin Devamı

Başrollerinde Benicio Del Toro, Demian Bichir ve Rodrigo Santoro’nun yer aldığı filmi, Steven Soderbergh yönetti. Che Küba devrimi sonrasındaki günlerde cesur devrimci Bolivya’da kimliği saklı olarak tekrar ortaya çıkmak üzere ortadan kaybolur. Orada, büyük Latin Devrimi’ni başlatmak için Kübalı yoldaşlarından ve Bolivyalı askerlerden oluşan küçük bir grubu organize ederek harekete geçer. Film, Bolivya mücadelesinin hikâyesini anlatan ancak nihayetinde başarısızlık ve Che’nin ölümüyle sonuçlanan bir azim, fedakârlık, idealizm ve gerilla savaşının öyküsü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!