6 maddelik plaj manifestosu

Güncelleme Tarihi:

6 maddelik plaj manifestosu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2013 00:00

Yıllardır bronzlaşma konusunda ihtisas yapmış, şezlongdaki görüntüsüyle bize yıllarca “Böyle de yatılmaz ki” dedirten Eda Taşpınar, uzmanlık alanındaki icraatlarını sürdürüyor. Güneş yağından sonra bu kez ‘Collezione By Eda Taşpınar’ isminde yaza özel bir plaj koleksiyonu tasarladı.

Haberin Devamı

BRONZLUK TAKINTIM VAR Geçen gün bir arkadaşım arayıp “Eda sen bu bronzlaşma işinde uzun senelerdir ihtisas yaptın, şimdi de kendi adınla güneş yağı çıkarttın. Bronzluktan ve güneşten sorumlu Devlet Bakanı mı olmak istiyorsun?” dedi, çok güldüm. İki hafta önce de Twitter’dan şöyle bir mesaj aldım: “Eda Taşpınar’a ‘Cehennemde yanacaksın’ deseler ‘Şezlongun ne tarafta’ diye sorar” Çok komik değil mi? Evet, bronzluk takıntım var. Güneş yağları ve plaj koleksiyonu da bu yüzden çıktı. Yağlarım iki yoğun bronzlaştırıcı ve koruyucu bronzlaştırıcı olmak üzere iki çeşit. Tavsiyem çok uzun süreler güneşte kalmamak yönünde ve öncelikli olarak Eda Taşpınar 15 faktör
korumalı yağ ile güneşlenip, renk
biraz daha kararınca benim özel formülüme sahip yoğun bronzlaştırıcıya geçmek.
İLHAM KAYNAĞIM SUNSET BULVARI Plaj koleksiyonunu hazırlarken Los Angeles’ın  Sunset Bulvarı’ndan esinlendim. Hollywood’un ünlü ikonlarından birisi olan Sunset Boulevard’daki rahat, umursamaz ve dinamik hayata uygun olan canlı renkleri tercih ettim. Palmiyeleri ve güneşiyle ünlü bu caddeden aldığım ilhamı Türkiye’nin kendine has doğasının eşsiz özellikleriyle birleştirerek bir sentez yakalamak istedim.
PLAJ İÇİN HER ŞEY VAR  Bikini, mayo, pareo, kaftan, terlik, gözlük, plaj çantası ve renkli takıların yer aldığı koleksiyon doğanın canlı renklerini, çeşitliliğini ve güzelliğini yansıtıyor. Çarpıcı renkteki ve ilgi çekici detaylarla süslenmiş tarzdaki bikiniler favorim. Plajda belli aralıklarla bikini değiştirilmesinden yanayım. Ben günde 3-4 kez mayo-bikini değiştiriyorum mesela. Güneşlenme, ve akşam üzeri bikinilerim ayrıdır.
BİKİNİ DEDİĞİN… Bikinin kesimi insanın vücudunu o kadar okşamalı ki, kadın kendini muhteşem hissedip, plajın en güzeli edasıyla salınabilmeli. Plaj modasında kendine güvenen, bronz, sportif, fit her kadını beğenirim. Ama ne yazık ki ülkemizde fitliği zayıflık zannediyorlar. Benim bahsettiğim
Naomi Campbell,
Elle Macpherson, Cindy Crawford gibi özünde kadın gibi gösteren fitlik.
BODRUMA GERİ DÖNÜYORUM Biliyorsunuz bana ‘Bodrum Muhtarı’ derlerdi. Bodrum’u bir süre Çeşme ile aldattım ama seneler sonra aynı şezlonga geri dönme kararı aldım. Kaplumbağa Eda bu sene gene orada!
PLAJLARI KAPKARA İKONCANLAR BASACAK Bu yaz plajlarda bronzlaşma kremleri sayesinde kapkara ikoncanlar; plaj koleksiyonum sayesinde bronz ama sade kadınlar göreceğiz. O şatafatlı, tak-takıştır dönem artık sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!