Voleybol maçında ambulans skandalı

Güncelleme Tarihi:

Voleybol maçında ambulans skandalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2013 20:17

Maliye MP ile İstanbul BB arasındaki Acıbadem Erkekler Ligi play-off karşılaşmasında ambulans skandalı yaşandı. Maçta sakatlanan oyuncu ambulans bulunmadığı içinhastaneye götürülemedi.

Maliye Milli Piyango ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasındaki Acıbadem Erkekler Ligi play-off karşılaşmasının ilk setinde bir pozisyon sonrası ayak bileğinden sakatlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Fatih Civan, sedye ile saha dışına çıkarıldı. Cihan, ambulans bulunmadığı için hastaneye götürülemedi. Uzun süre salonda bulunan bir odada sedyede bekletilen oyuncunun tedavisi burada yapıldı.

Bir salon görevlisi, maç başlamadan önce ambulansın geldiğini ancak olayın, ambulansın nöbet değişimi için gittiği sırada gerçekleştiğini ileri sürdü. Bir diğer görevli ise ambulans yerine sağlık teşekkülü olmayan bir araç geldiğini, maçtan önce bu aracı göndererek ambulans istediklerini kaydetti.


KARŞILAŞMAYI İSTANBUL BB KAZANDI
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi play-off ikinci maçında, deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu 3-2 yenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarı finale yükseldi. İstanbul ekibi, serideki iki maçı da 3-2 aldı ve 2-0 galip gelerek tur atlayan taraf oldu.

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Bayram Dikmentepe, Salim Bektaş
Maliye Milli Piyango: Vemic, Burak, Vefa, Ivovic, İbrahim, Gjorgiev (Akif, Murat, Ender, Eren)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Muhammet, Selçuk, Trommel, Fatih, Billings, Antanovich (Burak, Mustafa, Özkan, Murat)
Setler: 27-17, 28-26, 21-25, 23-25, 12-15
Süre: 126 dakika (24, 30, 26, 29, 17)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!