10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2004 01:01

Sönük gece

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen, eski Uzan Grubu şirketlerinden Kral TV’nin Mydonose Showland’te düzenlediği 2003 Kral TV Video Müzik Ödül Töreni, önceki yılların aksine sönük geçti. Yıldız Tilbe, Tarkan gibi ödül alan sanatçıların bile gelmediği organizasyona, magazin dünyasının ünlü isimleri de ilgi göstermedi. TMSF’ye devredilmeden önceye kadar yasaklı olan ve klipleri dönmeyen sanatçıların ödül alabildiği gecede ödülleri SMS ile oy atanlar belirledi. Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen törende sunuculugu M. Ali Erbil üstlendi.

HAYATIN ÇELİŞKİSİ

Ödül alan Volkan Konak, ‘Bu ödül hayatın çelişkisi. Üç ay önce yasaklanan parçalarıma rağmen ödül alıyorum. Türkiye’de hakkı yenilen şarkıcı arkadaşlarım ve halk için bu ödülü aldım’ dedi.

DERS VERDİ

Ödül almamasına rağmen geceye katılan Mustafa Sandal, ‘Önemli olan ödül almak değil’ dedi.

YILLAR SONRA

Uzun yıllardır albüm çıkarmayan Ahmet Özhan, 2003’te çıkardığı ‘Ben Seni Unutamam’ adlı albümüyle ödüle layık görüldü.

GECENİN EN SEKSİ KIZI

Bu kıyafetle gecenin en seksi kızı seçilen Nez, yeni albümüyle ödüle talip olduğunu söyledi.

O DA EFELİK YAPIYOR BEN DE

İbrahim Tatlıses, Asena ile ayrıldığı dedikodularıyla ilgili, ‘Ayrıldık demedim, ikimiz de efelik yapıyoruz’ dedi.

TARKAN’IN ÖDÜLÜ ARABADA

Kral TV’den hiçbir ödül alamadığını belirten Kenan Doğulu’nun kaderi bu yıl da değişmedi. Fakat aynı dalda yarıştığı Tarkan’ın ödülü için sahneye çıkarak ,ödülü Cem Yılmaz’la beraber aldı ve bunu kendisine ulaştıracağını söyledi.

BİRASIZ KONSER OLMAZ

Konserlerde şarkı söylerken bile bira içen Teoman, rock dalında ‘kadın’ kategorisinde ödül alan Şebnem Ferah ile arasında çıkan aşk dedikodularını reddetti. Ferah ile 15 yıllık arkadaş olduklarını belirten Teoman, konserlerinde sürekli bira içmesiyle ilgili sorulara da, ‘Zaten konserde herkes bira içer, alkol alır. İki bira içmeden hiçbir konser çekilmez’ dedi.

YİNE DEKOLTE

Seray Sever, sunuculuğunu üstlendiği Türkstar yarışmasında olduğu gibi yine son derece cüretkar bir giysi ile törene katılarak dikkatleri üzerine çekti.

TUĞÇE İÇİN Mİ

Törene ‘No Woman No Cry’ (Kadın yok, ağlamak yok) yazılı ceketle katılan Kenan Doğulu, ‘Bu, Tuğçe Kazaz’a bir mesaj mı’ sorusunu, ‘Herkes istediği yere çekebilir, özellikle birisi için yazmadım’ diye yanıtladı.

İşte ödüller

En İyi Grup: MFÖ

Çıkış Yapan Kadın: Lara

Çıkış Yapan Erkek: Gitarcı

Arabesk En İyi Kadın: Petek Dinçöz

Arabesk En İyi Erkek: İbrahim Tatlıses

Türk Halk Müziği Kadın: Burçin

Türk Halk Müziği Erkek: Volkan Konak

Rock Müzik Erkek: Teoman

Rock Müzik Kadın: Şebnem Ferah

En İyi Pop Kadın: Yıldız Tilbe

En İyi Pop Erkek: Tarkan

Türk Sanat Müziği Kadın: Safiye Soyman

Türk Sanat Müziği Erkek: Ahmet Özhan

Yılın Şarkısı: ‘Every Way That I Can’

Yılın Bestesi: Demir Demirkan

En iyi Şarkı Sözü: Mengü Aslanoğlu

Bu sahneler çok konuşulacak

Çankaya’dan bunalıp firar eden ve halkın arasına karışan bir cumhurbaşkanının yaşadıklarını anlatan ‘Öteki Türkiye’de Bir Cumhurbaşkanı’ filmi, bu sahneleriyle uzun süre konuşulacak. Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Zeki Alasya ile onun sevgilisini canlandıran Yeliz Yeşilmen’in sevişme sahneleri, daha çekimlerin bitmesine yaklaşık iki hafta olmasına rağmen büyük ses getirdi. Kendisini rolüne fazlasıyla kaptıran ve çekimlerde son derece rahat görünen Yeşilmen’in bu sahnelerinin montajda ne hale geleceği, kullanılıp kullanılmayacağı ise merak konusu... Bu soru ancak 3 Eylül günü film vizyona girdiğinde yanıt bulabilecek.

Askerden döndü

Pınar Altuğ’un boşandığı eşi Umut Elçioğlu, vatani görevini bitirip İstanbul’a döndü. Altuğ ile arasında sorun yaşanmasına neden olan Beykoz Konakları’ndaki evle ilgili ‘O şahıs iddia ettiği gibi o ev için hiçbir para ödemedi’ diyen Elçioğlu, özlediği İstanbul gecelerine dönmekte de zaman kaybetmedi. Eski eşinin, sevgilisi Tony ile gittiği mekanlarda karşısına çıkma ihtimali de Elçioğlu’nu tedirgin etmiyor. Onun ‘Umurumda bile değil. Hiç alakam olmaz. Kafamı çevirir giderim, ilgilenmem’ sözleri de rahatlığını açıkça ortaya koyuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!