Hentbolde Avrupa'da yüzümüz gülmedi

Güncelleme Tarihi:

Hentbolde Avrupada yüzümüz gülmedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2013 17:48

Hentbolde Beşiktaş EHF Kupası son maçında da mağlup oldu. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ise Challenge Kupası'nda Suceava'ya yenilerek kupadan elendi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 4. tur D Grubu 6. ve son hafta maçında Fransa temsilcisi Nantes'a 24-21 yenildi. Siyah-beyazlılar, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da 12-11 geride kapadı. Gruptan çıkma şansını daha önce yitiren Beşiktaş, oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 5 yenilgi aldı. Grupta ilk iki sırada yer almayı daha önce garantileyen Almanya'nın Magdeburg ile Fransa'nın Nantes takımları, çeyrek finale yükseldi.

ANKARASPOR DA ELENDİ
Hentbolde Erkekler Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Romanya'nın C.S.U Suceava takımına 30-27 yenilen Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, kupaya veda etti. Romanya'nın Suceava kentindeki Sport Hall'de yapılan karşılaşmanın ilk yarısı da 17-13 C.S.U Suceava'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, çeyrek final ilk maçında da rakibine 36-33 mağlup olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!