Dünyada dünün 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Dünyada dünün 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2013 00:45

Haberin Devamı

1-ŞİMDİ DE AY’A ÇIKACAK

Ekim 2012’de uzaydan dünyaya atlayan ve 39 bin yükseklikten yere iniş yapan Avusturyalı Felix Baumgartner şimdi de Ay’a çıkmak istiyor..

2-WEST HAM MURADINA ERDİ

Londra Olimpiyat Stadı’na sahip olmaya çalışan West Ham bu isteğini kesin olarak gerçekleştirdi. Londra temsilcisi 2015’te yeni evine geçecek.

3-BİZE YAZ-KIŞ FARK ETMEZ!

2022 Dünya Kupası’nı düzenleyecek olan Katar, Dünya Kupası’nı yaz yerine kış aylarında da yapabileceğini duyurdu.

4-EN HIZLISI  O ANCAK...

Sebastian Vettel şu anda Formula 1’e damgasını vuran en özel pilot. Son şampiyon hız rekorları kırıyor ancak özel hayatında bir minivan kullanıyor.

5-MARCA’DAN İLKAY’A ÖVGÜ

B.Dortmund’un Türk asıllı genç yıldızı İlkay Gündoğan’a MARCA gazetesi, övgü dolu sözler sarfetti.. Gazete İlkay’ın Real Madrid’e gideceğini de iddia etti.

Haberin Devamı

6-PIQUE’DEN İLGİNÇ İTİRAF

Gerard Pique, “Eğer biz Şampiyonlar Ligi’nden elenmeyip, kupayı kaldırabilseydik Pep Guardiola takımdan ayrılmazdı” dedi.

7-ÇAKIR YAKINMASI BİTMEDİ

M. United’ın kalecisi De Gea, Real Madrid maçıyla ilgili, “Eğer Cüneyt Çakır Nani’ye o haksız kırmızı kartı göstermeseydi, çeyrek finalde olurduk” dedi.

8-ÇIĞLIKLARI ŞARKI OLDU

Redfoo ile bir süredir aşk yaşayan dünya üç numarası kadınlar tenisinde Victoria Azarenka’nın çığlıkları Redfoo’nun “Heart of A Champion” şarkısında yer aldı.

9-WALCOTT EVE DÖNÜYOR

İngiltere Milli Takımı kadrosunda yer alan Arsenal’in yıldız oyuncusu Theo Walcott, kasığındaki sakatlık nedeniyle eve gönderildi.

10-NELER OLUYOR CAPRIATI?

Tenisin eski yıldızlarından Jennifer Capriati’nin eski sevgilisini takip ettiği ve ona yumruk attığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!