Adı marka pozu etiket oldu

Yaz-kış bronz teniyle adından söz ettiren Eda Taşpınar, kendi ismini taşıyan bir güneş yağı çıkardı. Şezlongda güneşlendiği meşhur pozunu da etiket yaptı.

Haberin Devamı

Eda Taşpınar’ı herkes Nurettin Hasman’ın sevgilisi olarak tanıdı. Giydiği cesur kıyafetlerle dikkatleri üzerine çeken Taşpınar’ın fotoğrafları kısa zamanda magazin ekleri ve dergilerini süslemeye başladı.

Taşpınar, Bodrum-Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in iskelesinde güneşlenirken çekilen fotoğrafıyla da Bodrum’un simgelerinden biri haline geldi.

Nurettin Hasman’dan ayrıldıktan sonra Bora Kozanoğlu’yla aşk yaşamaya başlayan ve tatil rotasını Alaçatı’ya çeviren Taşpınar’ın Türkbükü’ndeki boş kalan şezlongu bile haber yapıldı.

Eda Taşpınar’ın işte o şezlong üzerinde verdiği poz, şimdi etiket oldu. Yaz-kış bronz teniyle dikkat çelen Taşpınar, kendi adıyla çıkardığı güneş yağının etiketinde bu pozu kullandı.

“Bronz bir tene sahip olmaktan her zaman mutlu olmuşumdur. Küçüklüğümden bu yana bronzlaşmak ilgimi çektiği için bu konuda oldukça bilgi ve tecrübe edindim” diyen Taşpınar’ın güneş yağı, “yoğun bronzlaştırıcı” ve “koruyucu bronzlaştırıcı” olarak Collezione mağazalarında satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Fabrika belgesel oldu

National Geographic Channel’ın dünyaca ünlü markalara yer verdiği “Mega Fabrikalar” belgesel serisine giren ilk Türk markası, Vestel oldu. 24 Mart’ta ekrana gelecek “Mega Fabrikalar: Vestel” belgeseli, önceki gün Vestel ve Fox International Channels (FIC) ev sahipliğinde Kanyon’daki Cinemaximum Sinemaları’nda
gösterildi.

Geçmiş ve Gelecek sergide buluştu

İstanbul Modern Sanat Müzesi,  “Geçmiş ve Gelecek” adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturdu. İstanbul Modern Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Açılışta katkılarından dolayı Türkcell CEO’su Süreyya Civil, Garanti Bankası Genel Müdürü Nafiz Karadere ve Eczacıbaşı Holding CEO’su Erdal Karamercan’a teşekkür plaketi verildi.

Cumartesi eğlencesi

Hürriyet Cumartesi, her yıl geleneksel olarak düzenlemeyi planladığı VIP partilerinin ilkini önceki akşam Santralistanbul Enerji Müzesi’nde gerçekleştirdi.
DJ’lerin performans sergilediği gece, ünlü isimleri bir araya getirdi. Kişiye özel tasarladığı motosikletlerle adından söz ettiren TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, partiye yeni sevgilisi İspanyol model Iriana S. Low  ile katıldı. Derin Design’ın sahibi Aziz Sarıyer’in kızı Dilruba Sarıyer de eşi Levent Çelepçi’yle dudak dudağa dans ederken görüntülendi.

Haberin Devamı

Markalar geçidi

Beymen, satışını yaptığı markaların 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıttı. Beymen Kreatif Direktörü Murat Türkili’nin sunumuyla gerçekleşen mini defilede Beymen Collection Kadın ve Academia’nın yanı sıra Stella McCartney, Christian Dior, Valentino, Dries van Noten, Dolce & Gabbana, Erdem, Balmain ve Saint Laurent’in koleksiyonları tanıtıldı. Kıyafetleri inceleyen konuklar, 2013 yazının trendlerini anlatan Murat Türkili’ni de dikkatle dinledi.

Viski festivali

Billionaire Club, 13 Mart’ta başlayan “The Whisky Festival” kapsamında renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz gece düzenlenen partide konuklara Johnnie Walker’ın yeni viskisi Gold Label Reserve ikram edildi. Amsterdamlı tasarımcı Marcel Wanders ve koreograf Nanine Linning’in avize üzerinde yaptıkları “Happy Hour Chandelier” adlı gösteriyle renklenen parti, DJ BeeGee (Birol Giray)  ve Doğuş Çabakçor’un müzik performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

 


 

Yazarın Tüm Yazıları