Aziz Yıldırım'a çapulcu eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırıma çapulcu eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2013 15:13

Sakarya Üniversitesi Genç Fenerbahçeliler Topluluğu'nun düzenlediği panelde konuşan Fenerbahçe eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Başkan Aziz Yıldırım'ın Genç Fenerbahçeliler hakkında 'Çapulcular' demesini eleştirdi

Sakarya Üniversitesi, Genç Fenerbahçeliler Topluluğu (GFB) tarafından bir panel düzenlendi. Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen panele, Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat, Fenerbahçe eski İdari Menajeri Volkan Ballı, GFB tribün lideri Sefa Kalya, Sakarya Üniversitesi GFB kulübünün kurucusu Ferhat Eren ve oyuncu Ebubekir Öztürk katıldı.

Soru-cevap şeklinde gerçekleşen panelin moderatörlüğünü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Okutmanı Nesim Yalvarıcı yaptığı panelde, futbolculuk döneminde Fenerbahçe'nin kaptanlığını da yapan Ümit Özat, "Herhangi bir kulübün başında olup Fenerbahçe'ye karşı mücadele edecek olsam da, bilinsin ki ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçeli olarak doğmadım ama Fenerbahçeli olarak öleceğim" dedi. Antrenörlüğünü yaptığı takımın her daim çıkarlarını gözeteceğinin de altını çizen eski kaptan, "Gönlümde yatan takım rakibim olduğunda da çalıştırdığım takım her zaman önceliğim olacaktır" diye konuştu.

Birçok ünlü futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinde önemli rol oynayan, yaptığı işlerle medyada adından söz ettiren Volkan Ballı ise mevcut Fenerbahçe yönetimine sitemde bulundu. GFB'lilerin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından "Çapulcu" olarak nitelendirilmesine üzüldüğünü söyleyen Ballı, "Takımın en büyük taraftar topluluğu olan GFB'li taraftarları 'Çapulcu' olarak tanımlayanları kınıyorum" dedi. Ballı, tribün taraftarlığından yetişerek idari menajer olduğunu da sözlerine ekledi.

Fenerbahçe GFB tribün lideri Sefa Kalya ise "Ne olursa olsun takımımızı desteklemeye ve mücadelemize devam etmeliyiz" diye konuştu. Panel sonrasında Genç Fenerbahçeliler Topluluğu tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!