Çocukları Güldüren Anaokulu

Güncelleme Tarihi:

Çocukları Güldüren Anaokulu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2013 00:00

Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin anaokulu açılışına Gülben Ergen katıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’de daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak hedefiyle yola çıkan sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 13’ncü anaokulunu Çanakkale’nin Eceabat İlçesi'nde açtı. İki derslik bulunan 96 öğrenci kapasiteli Çocuklar Gülsün Diye Elif Osanmaz Anaokulu’nun açılış törenine Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay, Eceabat Belediye Başkanı AK Parti'li Kemal Dokuz, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Dernek kurucusu ve başkanı sanatçı Gülben Ergen, ev hanımı Elif Osanmaz ile bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Çocukları Güldüren Anaokulu

Haberin Devamı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen yaptığı konuşmada, bugün 13'üncü anaokulunu açtıklarını belirtti. Ergen, “Osanmaz ailesi, hayırseverliğini o kadar sessiz ve alçak gönüllü yapan bir aile ki, Elif Osanmaz’ı tebrik ediyorum. Bu güzel okulumuza destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Hayatta en önemli şey çocuğa ve eğitime yapılan yatırım. Belki bir ihtimal bir Zübeyde hanım vardır, bir de Mustafa Kemal doğacaktır ve okuyacaktır belki burada” dedi. Çocukları anaokuluna gidecek ailelere de seslenen Ergen, anaokuluna iyi bakmaları için kendilerinden söz istedi. Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna da, çocukların yarınlar demek olduğunu söyledi. Tuna, “Ülkemizin geleceği, onları ne kadar iyi yetiştirebileceğimize bağlı. Okul öncesi eğitim dönemi çocuklarımızın zihinsel, sosyal ve duygusal olarak geliştikleri bir dönemdir. Çocuklarımızın gelişimine uygun olarak yapılmış olan bu okul, yavrularımızın yaşamı boyunca katılacağı eğitim etkinliklerinin kalitesini arttıracak ve daha başarılı çocuklar yetişmesine imkan sağlayacaktır” diye konuştu.

Çocukları Güldüren Anaokulu

Haberin Devamı

ÇOCUKLARI CEP TELEFONU KAPAĞINDA
Açılış töreninde, sanatçı Gülben Ergen’in çocuklarına olan bağlılığı bir kez daha ilginç bir detayda ortaya çıktı. Konuşmaların ardından anaokulundaki minikler, Gülben Ergen’in “Uçacaksın” şarkısı eşliğinde bir dans gösterisi sundu. Protokol üyeleri minikleri ilgiyle izledi. Sanatçı Gülben Ergen ise izlemekle kalmayıp, bu anı cep telefonu kamerasıyla ölümsüzleştirdi. Gülben Ergen’in cep telefonu kapağının arkasında çocukları Atlas, Ares ve Güney’in kendisiyle birlikte çekilmiş fotoğrafı gözlerden kaçmadı.
Tören, Vali Güngör Azim Tuna’nın, sanatçı Gülben Ergen’e ve okulun inşaatını yaptıran Elif Osanmaz’a teşekkür plaketi vermesiyle devam etti. Ardından Vali Tuna ve diğer katılımcılar hep birlikte kurdeleyi keserek, anaokulunun açılışını gerçekleştirdi. Vali Tuna ve Gülben Ergen, okulu gezdi. Sınıflarda eğitim gören çocuklarla bir araya gelerek sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!