Polisin görevi arasına taziye de girdi

Güncelleme Tarihi:

Polisin görevi arasına taziye de girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2013 12:48

ADANA Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ın talimatıyla merkez ilçelerde görev yapan polis merkezleri amirleri bölgelerindeki cenaze evlerine taziye ziyaretinde bulunuyor.

Uygulama, Adana’nın merkez Seyhan, Sarıçam, Çukurova ve Yüreğir ilçelerinde hayata geçirildi. Merkez Polis Merkezi amirleri sorumlu oldukları mahallelerdeki cenazeleri takip edip, temin ettikleri çay ve şeker ile İl Müftülüğü’nden de bir görevliyi yanlarına alarak cenaze evlerine taziye ziyaretlerinde bulunmaya başladı. Seyhan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Koray Mangtay ile Hürriyet Polis Merkezi Amiri Şehmuz Filiz, Mıdık Mahallesi’nde bir hafta önce kalp krizinden ölen Tahsin Şenyürek için okutulan mevlide katıldı. Polis müdürleri acıla aileye başsağlığı da diledi.

Acılı günlerinde polis amirlerini karşılarında gören vatandaşlar, "Bugüne kadar polisin sadece herhangi bir olaya müdahale etmek için geldiğini görmüştük. Ama taziye evine gelip, cenaze sahiplerine başsağlığı dilemeleri, oturup yapılan duaya katılmalarına ilk kez tanıklık ediyoruz. Polisimizi hep yanımızda görmek isteriz" ifadelerini kullandılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!