İşte Medya Oscarları

Güncelleme Tarihi:

İşte Medya Oscarları
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2013 00:00

‘Medya Oscarları’ ödülleri Rixos Otel’de yapılan törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin (RTGD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Medya Oscarları’ ödülleri Rixos Otel’de yapılan törenle sahiplerini buldu.

Gazeteci Metin Özkan’ın başkanlığını yaptığı derneğin bu yıl ki ödül törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Milletvekili Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yanı sıra Bergüzar Korel, Ebru Şallı gibi isimler katıldı. Yakın zamanda kaybettiğimiz Mehmet Ali Brand için özel ödül verildiği törende İstiklal Marşı’nın kabulünün 92. yıl dönümü de kutlandı.

BİRAND UNUTULMADI

Gecede Kanal D Ana Haber Bülteni, Yılın Ana Haber Bülteni; Ebru Şallı’nın sunduğu ‘Ebruli’ isimli program, Yılın Sabah Programı; TRT’de yayınlanan ‘Futbol Ateşi’, Yılın Spor Programı; Ben Bilmem Eşim Bilir, Yılın Yarışma Programı; Mesut Yar’ın sunduğu ‘Burada Laf Çok’, Yılın Şov Programı; Karadayı dizisinde rol alan Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel, Yılın En İyi Erkek ve Kadın oyuncusu ödülüne layık görüldü. Gecede, RTGD Cengiz Polatkan Ödülü, Türkmeneli TV’ye; RTGD Nursal Tekin Ödülü, Kanal B. Yurdun Sesi Programı’na; RTGD Mehmet Ali Birand Ödülü, Star Haber’den Nazlı Öztarhan’a verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!