Dünya sporunda dünün 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Dünya sporunda dünün 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2013 01:41

Dünya sporunda dünün 10 olayı...

Haberin Devamı

1-4. gol en çok onu sevindirdi

Barcelona Milan’ı 4-0’lık skorla ezip geçti ve çeyrek finale çıkmayı başardı. 4. golün sahibi Jordi Alba, gol sevincini Dani Alves’le kutlarken bir başka insan onlardan belki de daha çok seviniyordu. Bir futbolsever bu gol sayesinde 5 Sterlin’lik kupondan tam 50 bin Sterlin kazandı.

2-Bild’den ironik gönderme

G.Saray’ın Schalke’ye karşı aldığı 3-2’lik galibiyet, Almanya’nın en yüksek tirajlı tabloid gazetesi Bild tarafından da büyük bir şekilde aktarıldı. Bild, Hamit’in Gelsenkirchen doğumlu olmasına da satırlarında yer vererek, durumun ironikliğine dikkat çekti.

3-Aziz Patrick’e özel renk

B. Münih Medya Direktörü Markus Hörwick, Allianz Arena’nın 17 Mart’taki St. Patrick’s Günü’nde yeşil renkli özel bir ışıkla aydınlatılacağını söyledi.

Haberin Devamı

4-‘Niye sevinmedim söyleyeyim’

M.United’ı eleyen Real Madrid’in teknik direktörü Jose Mourinho, Old Trafford’da neden sevinmediğini açıkladı. Mourinho ManU’ya gideceği için değil, ileride karşılarına çıkacak rakiplerinin de çok zorlu olmasından dolayı büyük bir sevinç gösterisi yapmadığını vurguladı.

5-Golfçü ölümden döndü

Mark Mihal isimli golfçü ölümden döndü. Annbriar’da 14. deliğindeyken, deliğin bulunduğu bölümün çökmesi üzerine göçük altında kalan Mihal kurtarıldı.

6-Madalyası çöpten çıktı

ABD’li bir güreşçinin yenilgiyi içine sindiremediği çöpte ortaya çıktı! Iowa’lı sporcunun gümüş madalyasını çöpe attığı ortaya çıktı.

7-Nascar’a kiliseden izin yok

2009 yılında hayatını kaybeden NASCAR pilotu Jason Carr’ın mezartaşına kiliseden onay çıkmayınca Carr’ın eşi Shannon durumu mahkemeye taşıdı. Acılı eş mezar taşının üstüne NASCAR logosunu koymak istemiş, ancak kilise mezar taşının sökülmesini sağlamıştı.

8-Djokovic tutulamıyor

Dünya bir numarası Novak Djokovic, Indian Wells üçüncü turunda Grigor Dimitrov’u 7-4 ve 6-1’lik setlerle geçerek bir üst tura çıktı.

9-Howard eski evinde coştu

Sezon başında Los Angeles Lakers’la anlaşan Dwight Howard, ilk kez çıktığı Orlando Magic deplasmanında adeta şov yaptı. Lakers’ın, Magic’i 106-97 yendiği maçta Howard 39 sayı, 16 ribaundla double-double yaparken, 39 kez de faul çizgisine geldi. Howard’ın hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

10-Abramovic’in bitmeyen aşkı

Chelsea’nin sahibi Roman Abramovic’in, eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun peşini bırakmaya niyeti yok gibi! Milyarderin, Jose Mourinho’ya “Takımdaki kötü gidişi önlemesi ve teşhis koyması” adına 400 bin Euro önerdiği iddia ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!