Vakıfbank bir kez daha tarih yazdı

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbank bir kez daha tarih yazdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2013 06:38

Voleybol Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi final maçında temsilcimiz Vakıfbank, Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü'yü 3-0 mağlup ederek Avrupa'nın en büyük kupasını ikinci kez ülkemize kazandırdı... Setler: 25-17, 25-20, 25-23...

Haberin Devamı

Burhan Felek Spor Salonu'nda yapılan maçta Vakıfbank, üstün bir oyun sergilediği ilk seti 25-17 önde tamamladı. İkinci seti 25-20 kazanan Vakıfbank, üçüncü sette de rakibi Rabita Bakü karşısında 25-23'lük üstünlük sağladı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Vakıfbank, tarihinde ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu.  

MUHTEŞEM FİNALİN GÖRÜNTÜLERİ Celal Demirbilek'in objektifinden...

GÖZDE SONSIRMA: Söylenecek fazla bir şey yok. Tüm sezon bunun için çalıştık. Bu günleri gördüğümüze inanamıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum....
GİZEM GÜREŞEN: Bugün Türk voleybolu kazandı. Herkese teşekkürler. Galatasaray seyiricisine de teşekkürler. Kendi maçlarından sonra gitmeyip, salonda kalıp bizi desteklediler. Çok mutluyum...
POLEN USLUPEHLİVAN: Polen Uslupehlivan, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "İnşallah Türkiye Ligi'nde de kupayı alıp, üçleyeceğiz" dedi.

VAKIFBANK 8. ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI

Tarih tekerrür etti

Haberin Devamı

Vakıfbank'ın Avrupa şampiyonu olmasıyla sonuçlanan CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali, tarihin de tekerrürü oldu. Burhan Felek Spor'nda 2011 yılında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin final maçını yine Vakıfbank ile Rabita Bakü oynamış, Vakıfbank maçı yine 3-0 kazanmış ve bu kulvarda hem kendisinin, hem de Türk takımlarının ilk şampiyonluğunu elde etmişti.

BAKAN KILIÇ'TAN KUTLAMA

Namağlup serisi sürüyor

Rabita Bakü galibiyetiyle Avrupa'nın kadınlarda en güçlü takımı olduğunu kanıtlayan Vakıfbank, bu sezonki namağlup unvanını da korudu. Bu sezon lig, Türkiye Kupası ve CEV Şampiyonlar Ligi'nde toplam 36 maça çıkan Vakıfbank, henüz yenilgi yüzü görmedi.

ERGİN: "HEDEFLERİ YAKALIYORUZ"

Öte yandan Vakıfbank'a final maçında 3-0 mağlup olan ve bu sezon ilk yenilgisini alan Rabita Bakü de ikinciliği elde etti.

TFF, Vakıfbank'ı şampiyonluğundan dolayı kutladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank Voleybol Takımı'nı kutladı. TFF'den yapılan açıklamada, “Voleybol Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi final maçında temsilcimiz Vakıfbank, Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü'yü 3-0 mağlup ederek Avrupa'nın en büyük kupasını ikinci kez ülkemize kazandırdı. Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve Vakıfbank camiasını, yaşattıkları gurur nedeniyle kutlarız” ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!