Fener Rothen’in peşinde

Güncelleme Tarihi:

Fener Rothen’in peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2004 01:05

Teknik Direktör Daum, çarşamba akşamı Gelsenkirchen’de oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde, Monaco’da forma giyen Fransız futbolcuyu izleyecek. Gökdeniz’le anlaşmaya varan sarı lacivertliler, kulübü Trabzonspor’u ikna etmeye çalışıyor.

Tatil için gittiği Almanya’dan bugün dönecek olan F.Bahçe Teknik Direktörü Daum, ayağının tozuyla başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle bir araya gelip transfer edilecek futbolcular konusunda bir toplantı yapacak. Lig bitiminde Yıldırım ile kulüp binasında yaklaşık 4 saat görüşerek durum değerlendirmesi yapan ve önümüzdeki yılın planlarıyla ilgili raporunu masaya yatıran Daum, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunacak. Alman teknik adam büyük ölçüde anlaşma sağlanan Alex’in yanı sıra, alınacak diğer yabancı oyuncular konusundaki fikrini de netleştirecek.

Almanya’ya gidecek

Daum’un öncelikle bir forvet arayışında olduğu, federasyonun yabancı kontenjanını arttırması halinde ise bir sol kanat oyuncusu isteyeceği bildirildi. Teknik patron yarın veya salı günü Almanya’nın Gelsenkirchen kentine giderek çarşamba akşamı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini izleyecek. Burada Porto’ya karşı Monaco formasını giyecek olan Fransız oyuncu Rothen’i gözlem altına alacak olanDaum, daha sonra eşiyle birlikte İspanya’ya geçerek Mallorca’daki villasında tatilinin geri kalan bölümünü geçirecek.

Gökdeniz ısrarı

Daum’
un ısrarla istediği Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz için bütün imkanlar seferber edildi. Bu transfer ile bizzat ilgilenen başkan Aziz Yıldırım’ın yıldız oyuncuyu ikna etmeyi başardığı öğrenildi. F.Bahçe’ye gelmeye sıcak bakan genç oyuncunun transferindeki en büyük pürüz ise Trabzonspor ile bir yıllık daha mukavelesinin bulunması. Gökdeniz’e yıllık 1 milyon dolar öneren Yıldırım’ın, bu oyuncuya karşılık olarak bordo mavili takıma 4 milyon dolar artı Yusuf, ya da 2.5 milyon Euro artı Petkov ile Yusuf’u önermesi bekleniyor.

KİM?

Adı: Jerome

Soyadı: Rothen

Doğum Tarihi: 3/31/1978

Uyruğu: Fransa

Boyu: 1.78 cm

Kilo: 70 kg

Mevkii: Sol kanat

Oynadığı Takımlar: Troyes, Monaco


KİMDİR?
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!