Ä°laçlı kahveyle tecavüz

Güncelleme Tarihi:

İlaçlı kahveyle tecavüz
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 07, 2013 14:12

SAMSUN’da 27 yaşındaki garson S.G., aynı yaştaki B.K.’ya, kahvesine uyku ilacı katıp uyuttuktan sonra, tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Zonguldak’ta oturan B.K., 10 gün önce Samsun’da yaşayan ablasını ziyarete geldi. B.K., 5 gün önce gezerken, karnı acıkınca bir lokantaya girerek yemek siparişi verdi. Bu sırada, B.K., lokantada garson olarak çalışan S.G. ile tanıştı ve birbirlerine cep telefonu numaralarını verdiler. S.G., sık sık telefonda görüştüğü kızı, kahve içmek üzere bir eve götürdü. Şüpheli burada kahvesine uyku ilacı katıp uyuttuğu kıza tecavüz etti. Bir süre sonra uyanan B.K., tecavüze uğradığını anlayıp evden ayrıldı.

Şüpheliyi cep telefonundan 2 gün boyunca arayan ancak ulaşamayan B.K., polise giderek şikayette bulundu. B.K., "Zonguldak’ta oturuyorum, ablamı ziyaret için Samsun’a geldim. Lokantada garson olarak çalışan S.G. ile tanışıp arkadaş olduk. Olay günü beni kahve içmeye davet etti. Eve gittiğimizde kahveyi içtikten sonra kendimden geçmişim. Kendime geldiğimde tecavüze uğradığımı fark ettim. Şikayetçiyim" dedi.

Åžikayetin ardından polis, kıza, şüpheliyi cep telefonundan aramasını ve randevu ayarlamasını istedi. B.K.’nın teklifini kabul edip dün buluÅŸma noktasına gelen S.G., polis tarafından gözaltına alındı.Â

Şüphelinin suçlamayı kabul etmediği olayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.

Haberin Devamı

MEYVE SUYUNA VOTKA KOYUP 2 KIZI TACÄ°Z ETTÄ°, 15 YIL HAPÄ°S ALDI

Samsun'da akrabalarının kızları olan ve ikisi de 16 yaşındaki E.B. ile E.B. adlı iki genç kıza, içinde alkol olan meyve suyu içirdikten sonra cinsel istismarda bulunuğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan 29 yaşındaki Y.A., toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık A., suçlamaları kabul etmeyerek, "Alkollü meyve suyunu kendileri istedi" dedi.

Olay, merkez İlkadım İlçesi'nde 2011 yılı Mart ayında meydana geldi. E.B., akrabası olan yaşıtı E.B.’nin evine giderek ders çalışmaya gitti. Akşam saatlerinde akrabaları olan, evli ve 2 çocuk babası şöför Y.A., iddiaya göre elinde votka karıştırdığı meyve suyuyla kızların odasına girip, ikramda bulundu. Votkalı meyve suyundan 3’er bardak içen kızlar bir süre sonra sarhoş oldu. Bunu fırsat bilen A., önce E.B.’yi yatağa yatırıp taciz etmeye başladı. Ancak genç kız karşı koyup odadan ayrıldı. Daha sonra A., kendinden geçen diğer kızı yere yatırıp taciz etti.

Haberin Devamı

2 genç kız yaşadıkları olayı ertesi gün ailelere anlatınca, şikayet edilen Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun 1’inci Ağır ceza Mahkemesi’nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, alkollü meyve suyunu kendilerinin istediğini ileri sürerek, "E.B.’nin annesi ’Benim dayımın kızıdır ve eşi yurt dışında çalışır. Bu nedenle bir ihtiyaçları olup olmadığını öğrenmek için sık sık uğrarım. O gün yine bir ihtiyaçları olup olmadığını sormak için eve gittim. Elimde içine alkol kattığım meyve suyu vardı isteyince onlara da verdim ve içtiler. Daha sonra benden yine alkollü meyve suyu getirmemi istediler. E.B sarhoş olup yattı. Ben kesinlikle hiçbirine dokunmadım ve taciz etmedim. Erkek arkadaşından ayrıldığı için onlarla biraz sohbet ettik" dedi.

Haberin Devamı

Daha önceki duruşmalara katılan genç kızlar ise sanığın kendilerini taciz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adlı Tıp Kurumu’ndan gönderilen raporda olay nedeniyle ruh sağlığı bozulan E.B için sanığa 12.5 yıl, psikolojik tedavi gören ve ilaç kullandığını tespit edilen, ruh sağlığı bozulmayan E.B. içinde 2.5 yıl olmak üzere toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!