GeriSeyahat Kaosa hazır olun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Kaosa hazır olun

Kaosa hazır olun

Dört ayda bir geri harekete geçen Merkür, planlarımızı her seferinde hiç tahmin edemeyeceğimiz şekilde değiştirir. Bu süreçte farklı sürprizlerle burun buruna gelebiliriz.

İletişimi, ulaşımı ve zihinsel faaliyetleri yöneten Merkür, dâhiyane sürprizlerle 18 Mart’a kadar sahnede olacak. Geri hareketin, spiritüel ve hassas Balık burcunda olması hayatımıza mucizeleri de sokabilir, kaotik ortamları da. Bizim dümeni nasıl kullandığımız esas farkı yaratacaktır.
Durumu fırsata çevirmek ister misiniz?
* Geçmişte üzerinde çalıştığınız fikirleri, yarım kalmış yaratıcı çalışmaları tozlu raflardan çıkarmanın tam vaktidir. Eski çalışmaların aktive edilmesi, şimdiki işinize güç katacaktır. Aklınıza gelen düşüncelere değer verin, yanınızda not defteri taşıyın.
* Rasyonelliğin ön planda olduğu, sayısal verilere dayalı önemli toplantı ve kararlara mümkünse bu aralar hiç girmeyin. Doğru sandığımız verileri üç beş kere kontrol etsek de, asıl bilgiler Merkür’ün düzelmesiyle doğru halini alacaktır.
* BaÅŸlangıçlar yapmak, yeni projelere giriÅŸmek için 20 Mart sonrasını bekleyelim. Merkür retro iken baÅŸlayan projeler, giriÅŸimler sonradan revize olur.Â
* Ürün lansmanlarının, kampanyaların sesi kısık kalacaktır. Piyasaya çıkaracağınız yenilikler için 20 Mart sonrasında harekete geçin. Sesinizi dış dünyaya duyurmaya çalışmanız, tıpkı akvaryumun içindeyken bağırmaya çalışmak gibi.
* İçe dönük çalışmalar, hedefi tam net olmayan beyin fırtınası çalışmaları için mükemmel bir zaman. Hedefsiz görünen konuşmalar asla çöpe gitmeyecek. Asıl cevher, kendinizi tamamıyla akışa bıraktığınızda karşınıza çıkacak. Sürprizlere hazır olun. Eğlence başlıyor.
* Eski tanıdıklarla, uzun zamandır konuşmadığınız kimselerle karşılaşıp iş bağlantılarınızı güçlendirme şansınız çok yüksek. Sokakta, ofiste veya bir iş yemeğinde gerçekleşen karşılaşmalar için kartvizitiniz hep yanınızda bulunsun.
* Balık burcundaki Merkür, sezgilerinizi güçlendirecek. Ama gelin görün ki elle tutulur konularla, materyalizmle olan bağlantı bu dönemde kopukluğa uğruyor. Planlı ve düzenli bir hayat yaşamaya endeksliyseniz, kaotik ortamlara şimdiden alışın.

False