Üniversiteler zirvesi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteler zirvesi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2013 13:39

Türkiye’deki tüm üniversite kulüplerinin ve başkanlarının katıldığı üniversiteler zirvesi YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya’nın katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı

Üsküdar Gençlik Merkezi ve Türkiye Öğrenci Konseyi işbirliği ile düzenlenen zirvede kulüplerin sınıflandırılması, akreditasyonu, alanlarına göre koordine edilmesi konuşuldu. Konseyin toplantı gündemleri arasında öğrenci faaliyetlerinde kalite anlayışını oturtmak da vardı.

Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu yapılan toplantıda, “Bütün öğrenciler eğitim ve araştırma etkinliklerinin yanı sıra, demokratik ve özgür bir ortamda örgütlenebilmeli. Her üniversitenin çağdaş bir yükseköğretim kurumu olarak gelişmesine katkıda bulunmalıyız. Üniversitelerin ihtiyaçlarını birimlerine duyurmalı, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemeleri amacıyla çalışmalıyız” dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen ise şunları söyledi: “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin destekçisi olacağız. Hayallerini gerçekleştirmeleri için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sivil örgütlenmeler bu ülkenin önünü açacak. Gençlerimizi böyle faaliyetler içinde görmek bizlere onur veriyor. Üsküdar Belediyesi olarak gençliğe yatırımlarımız devam edecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!