Latin ateşi Bostancı'da

Güncelleme Tarihi:

Latin ateşi Bostancıda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2013 12:45

Müzikseverlerle bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Emir Ersoy tarafından Türkiye'de kurulan ve kısa sürede dünya çapında bir Latin Orkestra olmayı başaran Projecto Cubano 23 Şubat 2013 Cumartesi Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde müzikseverlerle bir araya geliyor.

Emir Ersoy’un grubun maestrosu ve piyanisti olarak sahne alacağı performansın solistleri Banu Kunt ve Aleixi Riviera Contrevas.Luis Ernesto Gomez. Andres Macias ise gruptaki diğer Kübalı müzisyenler.

Grup Bostancı Gösteri Merkezi konserinde "Karnaval" ve ”10 Şarkı 10 Şarkıcı” albümlerindeki parçalarının yanı sıra geçmişten günümüze uzanan geniş bir yelpazeden seçilen Celia Cruz, Tito Puente, Ruben Gonzales, Willy Chirino, Gloria Estefan ve Oscar De Leon gibi dünyaca ünlü isimlerin salsa, cha-cha, cumbia, merengue ve bolero tarzlarındaki klasik Küba parçalarını da seslendirecek.

Haberin Devamı

Grup bugüne kadar yaptığı 2 albümde Kenan Doğulu, Ajda Pekkan, Özgu Namal, Deniz Seki, Yasar, Işın Karaca, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Kubat, Tuğba Özerk, Emre Altuğ ve Funda Arar gibi bir çok Türk pop starı misafir etti.

İstanbul’daki 10 Latin dans okulunun özel sahne şovlarıyla renklenecek konserde bir de sürpriz yer alıyor. Alternatif Yaşam Derneği (Ayder), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Türkiye Vodafone Vakfı partnerliğinde yürütülen “Düşler Akademisi” 2008 yılında “Sanatçı Engel Tanımaz” sloganıyla yola çıkarak kurduğu, engelli ve dezavantajlı gençlerden oluşan “Social İnclusion Band” gurubu; o gece Emir Ersoy & Projecto Cubano ile aynı sahneyi paylaşarak iki cover şarkının Latin versiyonunu birlikte seslendirecekler… Grup üyelerinden Çağla Karaali’nin, Emir Ersoy & Project Cubano ile beraber dogaçlama performansını ve “Düşler Akademisi Dans Atölyesi öğrencilerinin Latin Dans gösterisini izleyeceksiniz…

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!