Dijital oyun dünyası için yeni kart

Güncelleme Tarihi:

Dijital oyun dünyası için yeni kart
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2013 14:40

550 milyon TL’ye ulaşan Türk oyun endüstrisinin en büyük ortaklıklarından biri gerçekleşti ve DenizBank ve Türkiye’nin ödeme sistemleri firması PaybyMe'nin ortak projesi PaybyMe Kart, 19 Şubat 2013 tarihinde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Haberin Devamı

DenizBank, PaybyMe ile yaptığı işbirliğiyle, sosyal medya ve internette oyun oynayan kart sahiplerini güvence altına alıyor ve oyun keyfini katlıyor. PaybyMe, oyuncuların oyun içi ihtiyaçlarının güvenli şekilde karşılanacağı ve oyuncuların daha fazla kazanç sağlayacağı yepyeni bir ödeme çözümünü, Denizbank güvencesiyle ceplere koyuyor.

PaybyMe Kart, Türkiye’de bu alanda bir ilk olma özelliğini de taşıyor. PaybyMe Kart, 19 Şubat 2013 tarihinde İstanbul’da düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Basın toplantısına DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ve PaybyMe kurucu ortaklarından Emre Gürsoy, sektörün önde gelen oyun firmalarından Crytek adına Serhat Bekdemir ve Oyun Stüdyosu adına Tunga Sanalp katıldı.

Haberin Devamı

“Oyun içi harcamalar daha güvenli ve rahat”

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, basın toplantısında yaptığı konuşmada, “Bankacılık dünyası için yeni bir açılım olan oyun harcamaları, bizlere bambaşka bir pazarın kapılarını açıyor. PaybyMe Kart ile oyun harcamaları daha güvenli ve rahat bir biçimde yönetilecek” dedi. “PaybyMe kartın oyun harcamalarının yanında tüm fiziki pos cihazlarında ve sanal ödemelerde de kullanılabileceğini” belirterek, “Bankacılık ile tanışmamış, daha önce hiç kart kullanmamış tüketicilerin de bu ön ödemeli kart sayesinde kartlı ödeme sistemi ile tanışacağını ve tüm harcamalarını güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştireceğini” ekledi. Çok yakında birçok oyun için, oyuna özel tasarlanmış PaybyMe Kart çıkarmayı planladıklarının da müjdesini veren Ertürk, “Böylece oyuncu, kartı ile, oynadığı oyunun kahramanlarını ve görsellerini her an yanında taşıyabilecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!