Gökçek'le Twitter'da başa çıkma kılavuzu

Güncelleme Tarihi:

Gökçekle Twitterda başa çıkma kılavuzu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2013 00:00

En son takipçi sayısı, 430 binlerdeydi. "Nazar etme nolur, çalış senin de olur" deriz de, attığı 40 bin tweet heryere değiyor. Bu durumdan bunalanlara, Ankara Hürriyet'in büyük hizmeti okurumuzdan geldi: İşte Gökçek'le Twitter'da mücadele kılavuzu.

Haberin Devamı

Twit cıvıldamak demek, Başkan şakır ben cıvıldarım demeyin. 430 bin takipçisi var, cereyanda kalırsınız.

Yapacağı peluş hayvanat bahçesini, Boeing 727'nin tıpkısı cafe-kuleyi, dev Nasreddin Hoca heykelini, teleferikleri, metrobüs görünümlü körüklü otobüsleri, Ankara'nın 4 girişine, birbirinden heybetli 4 Osmanlı kapısını, Büyükşehir'in asli görevi olduğu ve vaat ettiği halde yapmadığı hayvan barınağını, oradan oraya taşınan sonra da havada kalan Disneyland'i, devraldığı Hacettepe-Ankaraspor-Ankaragücü'nün halini, hala amblemi olmayan Başkent'i ve meydanları yok edile edile, tek meydansız Başkent olarak literatüre geçen Ankara'yı, bir kez fıslayıp sonra Gölbaşı'na ceset gibi uzatılan Avrupa'nın en büyük fıskıyesini filan da sormayın, bilgiç bilgiç... Belki hepsi cıvıltıydı zaten.

Haberin Devamı

Köşeniz yoksa, Ahmet Hakan gibi "dişe diş-arşive arşiv" polemikler de zor.

Saati sorun mesela... Olmadı, "siyasi savunma" öneren okurumuzun mektubuna bi bakın. Ama bizden uyarması, polemiği sürdüreceksiniz uykusuz kalmaya hazır olun.

YALÇIN BAYER'İN OKUR KÖŞESİ İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!