Büyük isyan

Güncelleme Tarihi:

Büyük isyan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2013 01:48

‘Mayısta olağanüstü kongre’ dedikoduları ortaya çıktı. Şener, “Kongre normal zamanı olan aralıkta yapılacak” dedi.Taraftarlar ve medya, tartışmalı pozisyonda Trabzon’a gol vermeyen hakem ile futbolculara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE karşısında ortaya koyduğu kötü futbol ve aldığı 3-0’lık mağlubiyetle taraftarları adeta şoka uğratan Trabzonspor’da yönetim ve futbolculara büyük tepki gösterildi, kongre sesleri de yükselmeye başladı. Başkan Sadri Şener’in mayıs ayında olağanüstü kongre kararı alabileceği söylentisi ortaya atıldı.
Trabzonspor’un sezonun en önemli maçı olarak görülüp yeniden çıkış hesapları yapmasını sağlayabilecek Fenerbahçe karşılaş-masında büyük hüsran yaşamasının ardından camia, adeta fokurdamaya başladı.

YÖNETİM, MAÇTAN SONRA TOPLANTI YAPTI

TEKNİK direktör değişikliğine rağmen takımın kötü gidişinin sürerek ligin bitimine 12 maç kala şampiyonluk yarışına havlu atılması eleştirilerin artmasına yol açtı.
Fenerbahçe maçından sonra olağanüstü toplantı yapan yönetim kurulunda Trabzon kanadının mayıs ayında olağanüstü kongre yapılması konusunda görüş bildirdiği, Başkan Sadri Şener’in bu talebe sıcak bakmayarak kongrenin normal zamanı olan Aralık 2013’te yapılmasını istediği öğrenildi. Başkan Sadri Şener’in olağanüstü kongre yapılması halinde ise şu anki yönetim kurulunda çok önemli değişikliklere giderek yeniden aday olacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

‘TARAFTARLAR İSTİFA BEKLİYOR’

TRABZON’dakİ yerel gazeteler de, yönetim, futbolcular ve hakeme yüklendi. Taka Gazetesi, ‘Taraftar istifa bekliyor. Facia. Trabzonspor’un attığı goller de verilmemeye başlandı’ diye yazdı. Son Nokta Gazetesi, ‘Ha-kem gözle baktı’, Kuzey Ekspres, ‘Yıldırım çarptı’, İlkhaber ise, ‘Son Bamba da patladı’ ifadelerini kullandı.

Neden Bamba’yı oynattın?

Trabzonspor taraftarlarının eleştirilerinden teknik direktör Tolunay Kafkas da nasibini aldı.

BORDO mavili ekibin çalıştırıcısı Tolunay Kafkas, Sivasspor maçındaki formsuz görüntüsü ve hafta içinde geçirdiği rahatsızlığa rağmen Fenerbahçe karşısında Bamba’ya görev verdiği için eleştirilere hedef oldu. Yerel basında çıkan haberlerde, Bamba’nın ilk goldeki hatasının Trabzonspor’un direncini kırdığı belirtilirken Mustafa’nın neden oynamadığı da soru işareti yarattı. Bu arada Bamba’nın da yakın çevresine, futbol hayatının en şanssız günlerinden birini yaşadığını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Dünü izinli geçirdiler

TRABZONSPOR’da teknik direktör Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçının ardından oyuncularına 1 gün izin verdi. Bordo mavililer, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına bu akşam saat 17.00’de yapacakları çalışmayla başlayacak.

PIERO HAKEM HOCALARINI ETKİLEMEDİ

PIERO sistemi, Adrian’ın şutunda topun çizgiyi geçtiğini gösterirken, hakem hocaları bunun yanıltıcı olduğunu belirtti.

İlk olarak 2004’te kullanıldı

PIERO Sistemi BBC Spor’un isteği doğrultusunda Red bee Media tarafından geliştirilen ve pazarlanan bir 3 boyutlu yeniden canlandırma programıdır. Mantığı, televizyon görüntülerinin sabit kameralar aracılığıyla bilgisayara ortamına aktarılması ve sonrasında tahmini ölçülerle üç boyutlu hale getirilmesidir. 2004 yılında geliştirilen bu teknoloji, bir anlamda spor programları ve camiasına yep-yeni bir boyut katmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!