Oyuncakları bulundu ama Irmak yok

Güncelleme Tarihi:

Oyuncakları bulundu ama Irmak yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 01:53

Antalya’da önceki gün otomobilleriyle sele kapılan Reyhaniye ailesi şokta. Oğlu ve eşi ile hastanede olan baba, suyun altından oğlunu kurtardığını ancak kızı Irmak’a ulaşamadığını anlattı. Oyuncakları bulunan 3.5 yaşındaki Irmak dalgıçlarla ve helikopterle aranıyor.

Haberin Devamı

ANTALYA’da önceki gün otobüs terminalinden Hatay’dan dönen eşi Filiz (24), 3.5 yaşındaki kızı Emine Irmak ve 2 yaşındaki oğlu Ali Atlas’ı alan Sinan Reyhaniye’nin (34) otomobili, evine yaklaştığı sırada sele kapıldı. Sarısu Deresi’ne sürüklenen araçtan anne-baba ile oğulları Ali Atlas kurtuldu ancak 3.5 yaşındaki Irmak sel sularıyla birlikte kayboldu. Gece geç saatlere kadar Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri minik Irmak’ı aradı. Sabahın ilk ışıklarıyla yeniden başlatılan aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi ama henüz bir sonuç alınamadı.

CESUR POLİS KURTARDI

Oyuncakları bulundu ama Irmak yok


Hastanede tedavi edilen baba Sinan Reyhaniye, “Oturduğum siteye yaklaştım, önümde bir araba vardı. Bir anda ışığı kesildi, göremez oldum. O sırada benim araba dönmeye başladı, toparlayamadım. Nehir yatağına sürükleniyorduk, kontak kapandı. Otomobil tamamen suya gömüldükten sonra arka sol kapı açıldı. O kapıdan çıktım hava alıp daldım. Oğlumu bulup çıkardım, kızıma ulaşamadım. Bir polis canı pahasına atladı eşimi kurtardı. Sonra beni aldılar. Ama ne kadar çırpındıysak kızımı bulamadık” dedi.

BİLGİ : Antalya’da dün sabaha kadar il merkezine metrekareye 62.8 kilogram yağış düştü.

Haberin Devamı

Aile perişan halde

Oyuncakları bulundu ama Irmak yok


Selden kurtulmayı başaran Filiz Reyhaniye ve minik oğlu Ali Atlas’ın tedavileri sürüyor. Perişan haldeki aile kızları Irmak’ın bulunması için dua ediyor. Kurtarma çalışmalarını da izleyen Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, “İhmal var mı” sorusuna, “Karayolları geçen yıl bölgede 8 menfez yaptı. İhmal yerine talihsizlik demeyi tercih ediyorum” yanıtını verdi.

Çığlıklarını duyduk

Oyuncakları bulundu ama Irmak yok

Haberin Devamı

MAHALLE sakinlerinden Şaduman Fidan önceki akşam yaşanan olayı gördüklerini ancak müdahale edemediklerini söyledi. Fidan, “O araçtan o insanların çığlıklarını duyduk. Çocuğun birini çıkardılar. Annenin-babanın feryadını duydum ben ama yapacak bir şey yoktu. Burası terk edilmiş bir bölge. Koruma, bariyer, hiçbir önlem yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!