Lezzetli buluşma

Swissotel’deki Gaja Restoran, önceki akşam sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Tasarım parfüm butiği La Déesse’nin işbirliğiyle düzenlenen “The Nose meets The Chef” adlı gecede, konuklara şef William Mahi’nin parfümör Vedat Ozan’ın seçtiği hammaddelerden ilham alarak hazırladığı özel tadım menüsü ikram edildi. Koku ve tat alma duyularına hitap eden bu deneysel buluşmaya katılan konuklar arasında Ezra ve Tuba Çetin, Ayşe Kucuroğlu, Gamze Saraçoğlu, Berna ve Bilge Öztürk gibi tanınmış simalar da vardı.

Büyülü balonlar

Trump Towers, önceki gün dünyanın her yerinde büyük ilgi gören balon gösterisi “Bubble Show”a ev sahipliği yaptı. Aralık Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen gösteriyi izleyenler arasında Pınar Altuğ, Hande Acar, Ayşe Tolga, Yeliz Yeşilmen, Begüm Kütük- Erdil Yaşaroğlu gibi ünlü isimler de vardı.

Ebru Esen TURGUD

Haberin Devamı

2. aşamayı kutladılar

Güneydoğu Anadolu’daki kadınlara gelir sağlamayı amaçlayan “GAP Bölgesi’nde Kadının Güçlendirilmesinde Yenilikler Projesi” kapsamında yaratılan Argande markası için önceki akşam İsveç Başkonsolosluğu’nda bir davet verildi. Davette, Argande’nin ‘ikinci aşama’ olarak adlandırılan yeni dönemine girişi kutlandı. Geceye cemiyet ve moda dünyasının önemli isimleri katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları