Yuva yıkan kadın degilim

Erkut Soyak’la aşk yaşayan Ayşe San, “yuva yıkan kadın” gibi gösterilmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi, ilişkilerinin Soyak eşinden ayrıldıktan sonra başladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Soyak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak’la Ayşe San’ın aşk yaşadığı haberi, birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla ilk kez bu köşede yayınlanmıştı.
Sevgililer, geçen hafta sonu Günay’da el ele ortaya çıktı. Ayşe San, Günay’daki eğlencesi, “artık saklanmıyorlar” diye haber olunca beni aradı ve “ilişkilerini gizli saklı yaşayacak bir durum olmadığını, Erkut Soyak’la eşi Aslı Soyak’tan ayrıldıktan iki yıl sonra flört etmeye başladığını” söyledi.
Her ne kadar Erkut Soyak ile Aslı Soyak resmi olarak 20 Eylül 2012’de boşansa da çok daha önce ayrıldıklarını söyleyen San, “yuva yıkan kadın” gibi gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirirdi. Ayşe San, seviyeli bir ilişki yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

Ferdi şarkıları

Cahide Gold’da salı günleri düzenlenen canlı müzik geceleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz salı mekânda Selami Şahin sahneye çıktı. Şahin, programına Ferdi Özbeğen’in anısına “Dilek Taşı” adlı şarkıyla başladı. “Özledim” adlı şarkıda Şahin’e Bengü de eşlik etti.

Haberin Devamı

Anneler ve çocukları

İş dünyasının genç patronları, geçtiğimiz hafta çocuklarıyla birlikte objektiflere poz vermişti. Ralf Tezman, Sinan Kosif, Mehmet Gamgam, Selim Tezman ve Raul Danone’nun da aralarında olduğu genç işadamlarının eşleri de Four Seasons Otel’de bir araya gelerek bebekleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklarını kucaklarına alarak poz veren anneler, daha sonra o kareleri sosyal medyada paylaştı.

Sanat ve müzik buluşması

Artemis Yayınları’nın genel yayın yönetmeni Ilgın Sönmez, DJ’lik yapmaya hazırlanıyor. Sönmez, 1 Şubat akşamı Kadıköy Sahne’de düzenlenecek “Artemistik Hareketler Partisi”nde DJ setinin başına geçecek, medya, sanat ve edebiyat camiasını müzikleriyle eğlendirecek.

Artık yattığı yerden para kazanıyor

Eda Taşpınar’ın adı marka oldu! “Yok Böyle Dans” ve “Sen Yeter ki İste” adlı programlarla tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Taşpınar, artık yattığı yerden bile para kazanıyor. Sporla ilgili yeni bir projesi olduğu için bir süredir Türkiye ve Amerika arasında mekik dokuyan Eda Taşpınar, önceki gün Yeşilköy CNR’daki İMOB Mobilya Fuarı için İstanbul’a döndü. Taşpınar, İşbir Yatak’ın ‘Eclips’ adlı özel tasarım yatağını tanıttı.

Yazarın Tüm Yazıları