“YÜREĞİMİZ YETER”

Güncelleme Tarihi:

“YÜREĞİMİZ YETER”
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2013 00:00

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, puan için her maçta savaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

YEREL MEDYADAKİ ‘TOROS KAPLANI KÜKREYECEK’ HABERLERİ, SARI-LACİVERTLİ OYUNCULARI MAÇ ÖNCESİ KAMÇILADI.

Bu sezon ligde ilk kez deplasman maçından zaferle dönen Başkent ekibi, rakibine de kendi evinde ilk yenilgiyi yaşattı. Ankaragücü, Çaykur Rize’nin ardından Adanaspor’u da yenerek, zirveye oynayan ikinci bir ekibe daha önemli darbe indirdi.

PTT 1. Ligin 19. haftasının kapanış maçında Adanaspor’u 1-0 yenen Ankaragücü’nde büyük sevinç var. Başkan Mehmet Yiğiner ile yönetim kurulu üyelerinin de izlediği maçta rakibini Teoman’ın golü ile deviren Ankaragücü, hayati önemde üç puan kazanırken, gelecek adına da ümitlendi.
Bu maça çıkana kadar ligde 2 galibiyeti bulunan Ankaragücü, ilk kez deplasmanda kazanırken, sezonun iç sahada en çok puan toplayan ekibi Adanaspor’a da kendi taraftarı önünde ilk yenilgisini yaşattı. Bu galibiyetin ardından, puanını 13’e çıkaran ve alt grupla olan puan farkının açılmasına izin vermeyen Başkent temsilcisi, sezonun ilk yarısında yenildiği rakibinden de rövanşı aynı skorla almayı bildi.

Haberin Devamı

HABERLER OYUNCULARI MOTİVE ETTİ

Cezalı olduğu için takımını tribünden yönetmek zorunda kalan Teknik Direktör Mustafa Kaplan, genç oyuncuların çok önemli bir sonuca imza attığını belirtip, şunları söyledi:
“Öncelikle Levent Eriş’e teşekkür ediyorum. Özel locada maçı izlemem konusunda bana yardımcı oldu. Yerel basında, ‘Toros Kaplanı kükreyecek’ gibi başlıklarla verilmiş haberler vardı. Adana’da daha maç oynanmadan kazanılmış gibi bir hava hakimdi. Oyuncularımla bunları paylaştım. Sahaya çıkıp, yüreğinizi ortaya koyun, mücadelenizi son ana kadar bırakmayın ve Ankara’nın gücünü gösterin dedim. 90 dakika boyunca müthiş mücadele ettik. Tribünde ben, sahada Aykan ve Alper hoca, oyunun her dakikasını çok koordine bir şekilde geçirdik. Oyuncularımız da verilen taktiği, mükemmel uyguladı. Özellikle son bölümde biraz daha dikkatli ve telaşsız oynasaydık, farkı açabilirdik. Geçen haftaki K.Erciyes maçını unutamıyorum. Kazanmayı, gerçekten çok haketmiştik. Bu takım, Çaykur Rize ve Adanaspor’u yendi. K.Erciyes maçındaki futbolumuzu herkes gördü. Bu takımların hepsi zirveye oynuyor. Dünkü oyunla, her takıma kafa tutacağımızı gösterdik. Mücadelemizi sonuna kadar yapacağız. Bu zorlu yarışta bize yüreğimiz yeter. Başkanımız ve yönetimimizin verdiği destek, bizi daha da umutlandırıyor.”

Haberin Devamı

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK COŞKU

Maçı izleyen Başkan Mehmet Yiğiner, 90 dakikanın sonunda soyunma odasına inip teknik ekip ve oyuncuları kutladı. Yiğiner, anlamlı ve önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, oyunculara 2 bin 500’er lira prim dağıtacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!